Posted on

FXLion lanceert nieuwe V-mount batterij in Nano serie, de Nano Three

In navolging van de razend populaire FXLion Nano One and Two introduceert FXLion een derde batterij in deze reeks. Je raadt het al; de Nano Three! Deze zeer krachtige, compacte V-mount batterij heeft een capaciteit van 150Wh en een laadvermogen van 10 Ampère.  

Net als met de FXLion Nano One en Nano Two voorzie je jouw gear – van mobiele telefoon tot laptop, van laptop tot camera en van camera tot spotlight en/of tube – eenvoudig van nieuwe stroom met de Nano Three. Kortom, de ideale combinatie van een professionele V-mount batterij en een powerbank.

De Nano Three heeft uiteraard wat meer vet op zijn botten dan zijn broertjes, maar hij heeft met 150 Wh ook een veel grotere capaciteit dan de One en Two. Die hebben een capaciteit van respectievelijk 50Wh en 98Wh.  

De ideale combinatie van een professionele V-mount batterij en een powerbank

De Nano Three is evenals de One en Two voorzien van D-Tap-, USB-A-, Micro USB- en USB-C-poorten. Ook beschikt deze 773 gram wegende V-mount batterij over een handig display die de resterende stroom aangeeft.

Alle specs van de Nano Three op een rij

  • Capaciteit: 14.8V 10.2Ah 150Wh D-tap
  • Output: 10~16.8V/10A(Max)
  • USB- A Output: 5V/2.4A 9V/2A 12V/1.5A
  • Support QC2.0, QC3.0, APPLE 5V/2.4A, BC1.2 agreement
  • USB- C In/Output: 5V/3A 9V/3A 12V/3A 15V/3A 20V/2.2A
  • USB- C In/Output: Support PD3.0 agreement

Lees ook:

FXLion Nano One: meest compacte V-mount batterij ter wereld

Professioneel fotograaf Mike Muizebelt legt de FXLion Nano Two op de pijnbank

Welke FXLion V-mount accu gebruik je op welke Nanlite Forza spotlight

Zodra de Nano Three beschikbaar komt, laten we je dat uiteraard weten!

Related news