Posted on

Draadloos opladen met de nieuwe Nano’s van FXLion

FXLion heeft de populaire NANO-serie batterijen doorontwikkeld en komt nu met de grootste innovatie: draadloos opladen! Met de FXLion NANO Wireless V-Mount batterijen is het mogelijk om je smartphone of andere apparaten die draadloos opladen ondersteunen nu wel héél gemakkelijk van stroom te voorzien.

Eén van de opvallendste kenmerken van de Nano serie was al dat ze zo bijzonder compact en handzaam zijn. Ondanks het kleine formaat zijn deze batterijen toch superkrachtig. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je genoeg power bij je hebt. De Nano batterijen zijn klein en licht van gewicht en passen probleemloos tussen je spullen en in je apparatuur zonder in te leveren op efficiëntie.

De nieuwe Nano serie is ook nog eens veelzijdig vanwege de verschillende opties qua in- en output. De vernieuwde Nano Wireless TWO en THREE zijn nu geüpgraded met een dubbele D-tap. Je bent daardoor voorbereid op de meest uiteenlopende situaties. Of je nu op een drukke filmset staat, buiten adembenemende foto’s maakt of helemaal opgaat in het maken van content, met de Nano Wireless batterijen zit je goed. Dankzij de brede compatibiliteit kunt je veel verschillende apparaten en ook randapparatuur van stroom voorzien, zodat je zonder onderbrekingen verder kunt in je creatieve proces.

NIEUW! FXLion NANO Wireless series video

Nano ONE, TWO en THREE wireless in het kort

In 2019 introduceerde FXLion de Nano ONE, de meest compacte V-mount batterij ter wereld. Nu is deze batterij dus nóg veelzijdiger doordat je bijvoorbeeld je smartphone draadloos kunt opladen. Je kunt jouw gear – telefoons, laptops, camera’s, maar bijvoorbeeld ook je favoriete Nanlite continulicht – eenvoudig en betrouwbaar van verse stroom voorzien. De Nano ONE wireless weegt slechts 330 gram en je mag gewoon twintig van deze 50Wh-batterijen meenemen als handbagage in het vliegtuig. De 14.8V-batterij is voorzien van D-Tap-, USB-A- en Micro USB- en USB-C-poorten. De handige display geeft je resterende stroom aan. Dankzij al die poorten ben je zo flexibel. Daarnaast kun je hem op je laptop aansluiten en de Nano ONE wireless gebruiken om je computer van stroom te voorzien. Altijd handig wanneer je onderweg bent en geen toegang tot netstroom hebt. Kortom, de ideale combinatie van een professionele V-mount batterij en een powerbank.

Nog meer power nodig?

De Nano TWO wireless (540 gram) heeft met 98 Wh bijna de dubbele capaciteit van de ONE. Nu voorzien van dubbele D-Tap-, USB-A-, Micro USB- en USB-C-poorten en een handige display. Hetzelfde geldt ook voor de Nano THREE wireless (780 gram). Die gaat weer een stap verder met een capaciteit van 150Wh en een laadvermogen van 10 Ampère.

De nieuwe Nano Wireless serie zal vanaf begin augustus 2023 leverbaar zijn. Vraag naar de nieuwe FXlion Nano Wireless serie bij je favoriete foto- en videospecialist. Bekijk hier ons dealernetwerk.

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons Sales team: +31 (0) 36 5346967 | sales@tse-imaging.nl