Posted on

Actie verlengd! 20% korting op de FXLion Nano serie

Van 22 maart t/m 30 april 2023 heeft FXLion een geweldige actie! Als je de in die periode de Nano ONE, Nano TWO of Nano THREE aanschaft dan profiteer je van maar liefst 20% korting. Dus als je er aan zat te denken om een van deze populaire FXLion Nano batterijen te kopen, dan is nu hét moment om je slag te slaan.

Adviesprijzen met 20% korting

  • Nano ONE van € 197,50 nu € 159,- (adviesprijs)
  • Nano TWO van € 279,- nu € 223,- (adviesprijs)
  • Nano THREE van € 398,- nu € 319,- (adviesprijs)

    Vraag naar deze FXlion kortingsactie bij je favoriete fotozaak. Bekijk ons dealernetwerk.


Even over de Nano ONE, TWO en THREE

Drie jaar geleden introduceerde FXLion de Nano ONE, de meest compacte V-mount batterij ter wereld. Hiermee kun je jouw gear, van mobiele telefoon tot laptop en van laptop tot camera, maar bijvoorbeeld ook je favoriete Nanlite continulicht, van verse stroom voorzien. Dankzij zijn compactheid en geringe gewicht van slechts 310 gram mag je gewoon twintig van deze 50Wh-batterijen meenemen als handbagage in het vliegtuig. Deze 14.8V-batterij is niet alleen voorzien van D-Tap-, USB-A- maar ook van Micro USB- en USB-C-poorten. Daarnaast beschikt hij over een handig display die je resterende stroom aangeeft.

Dankzij de keuze aan poorten kun je deze kleine jongen met grootse prestaties opladen vanaf een gewone V-mount-lader of via USB-C. Daarna kun je hem op je laptop aansluiten en de Nano One gebruiken om je computer van stroom te voorzien. Handig voor wanneer je onderweg bent en geen toegang tot netstroom hebt. Kortom, de ideale combinatie van een professionele V-mount batterij en een powerbank.

Nog meer power nodig?

De Nano TWO heeft met 98 Wh bijna de dubbele capaciteit van zijn kleinere broertje ONE met 50 Wh. Ook voorzien van D-Tap-, USB-A-, Micro USB- en USB-C-poorten en de handige display. Dat geldt ook voor de Nano THREE. Die gaat dan weer een stap verder met een capaciteit van 150Wh en een laadvermogen van 10 Ampère.

Sla je slag

Was je al geïnteresseerd in deze professionele V-mount batterij slash powerbank, profiteer dan tussen 22 maart en 30 april van deze 20% kortingsactie!
Vraag naar de FXlion Nano serie bij je favoriete fotozaak. Bekijk hier ons dealernetwerk.