Onze ambassadeurs

TSE Imaging werkt graag samen met bevlogen beeldmakers, inspirerende en ambitieuze vrouwen en mannen die net als wij passie hebben voor beeld en kwaliteit. Stuk voor stuk zijn zij in staat om vanuit een uniek perspectief over onze producten én hun specifieke tak van fotografie/cinematografie te praten. Wie zijn onze merkambassadeurs en met welke producten werken ze én waarom? We stellen ze hieronder graag aan je voor.

Interesse?

Ben je enthousiast over onze merken en producten? Of gebruik je als (semi-)professioneel beeldmaker al continulicht van Nanlite/Nanlux, Sirui statieven, Sirui of Tokina objectieven, FXLion batterijen of Hoya filters? Heb je een netwerk en oog voor (behind the scenes) content? Misschien kunnen we dan eens kennismaken. Stuur gerust een e-mail naar communication@tse-imaging.nl.

Daniel Scotch

Jong, gedreven, super enthousiast en een kei in zijn werk. We hebben het over onze video ambassadeur Daniel Scotch.

Ellen van den Doel

Prachtige, dynamische landschappen met een hoge WOW-factor vormen het handelsmerk van Sirui ambassadeur Ellen van den Doel.

Mike Muizebelt

Zijn doel is om zoveel mogelijk verwondering en verrassing teweeg te brengen bij de kijker. We hebben het over Sirui en Nanlite ambassadeur Mike Muizebelt.

Daan Oude Elferink

Wie oog heeft voor de schoonheid van verval, kan prachtige, visuele verhalen vertellen. Sirui ambassadeur Daan Oude Elferink verstaat die kunst.

Martin Podt

Wil je je laten meevoeren langs mistige lanen en dromerige landschappen? Neem dan een kijkje in de visuele wereld van Sirui ambassadeur Martin Podt.

Tom Museeuw

Hij is niet de man die graag binnen de lijntjes kleurt. Maar wie is Portretfotograaf en Nanlite ambassadeur Tom Museeuw dan wel?

Martin Hogeboom

Zijn werk kenmerkt zich door een cocktail van mooi licht, onscherpte, knallende kleuren en bijzondere standpunten. Welkom in de wereld van Nanlite ambassadeur Martin Hogeboom.

Pieter D’Hoop

Kijk naar zijn beelden en het water stroomt je door de mond. We hebben het over culinair fotograaf en Nanlite ambassadeur Pieter D'Hoop.

Hille Hillinga

Het verhaal van Nanlite ambassadeur en combat fotograaf Hille Hillinga is niet alledaags, zijn beelden zijn dat evenmin.