Posted on

FXLion Nano One: meest compacte V-mount batterij ter wereld

Met de Nano One introduceert FXLion de meeste compacte V-mount batterij ter wereld. Hiermee kun je jouw gear, van mobiele telefoon tot laptop en van laptop tot camera, van nieuwe stroom voorzien.

Kleine jongen met grootse prestaties

Dankzij zijn compactheid en geringe gewicht van slechts 310 gram mag je twintig (!) van deze 50Wh-batterijen meenemen als handbagage in het vliegtuig.

Deze 14.8V-batterij is niet alleen voorzien van D-Tap-, USB-A- maar ook van Micro USB- en USB-C-poorten. Daarnaast beschikt hij over een handig display die de resterende stroom aangeeft.

Meer poorten, meer flexibiliteit

Dankzij de keuze aan poorten kun je deze kleine jongen met grootse prestaties opladen vanaf een gewone V-mount-lader of via USB-C. Daarna kun je hem op je laptop aansluiten en de Nano One gebruiken om je computer van stroom te voorzien. Uitermate handig wanneer je onderweg bent en geen toegang tot netvoeding hebt.

Batterijplaten

FXLion brengt ook een reeks batterijplaten op de markt, waaronder een dubbele batterijversie. Deze kun je gebruiken om twee batterijen te combineren. Zo verdubbel je kortom de capaciteit van de Nano One.  

De Nano One is sinds half juli beschikbaar voor de Nederlandse markt. Hij kost
€197,50.  

Lees hier de review die News Shooter schreef over de Nano One.

De FXLion Nano One krijgt binnenkort versterking van een grotere broer, de FXLion Nano Two. Lees er hier meer over.