Posted on

TSE Imaging draagt Citizen over aan Fidak

TSE Imaging heeft het distributeurschap van Citizen overgedragen aan Fidak.

We horen je denken; Citizen? Dat is toch een horlogemerk? Dat klopt, maar afgezien van horloges maakt Citizen onder andere ook toonaangevende fotoprinters, voor iedereen die het moment niet alleen wil vastleggen maar dit ook op de best denkbare wijze tot leven wil brengen!

TSE Imaging, sinds jaar en dag sterk op het vlak van onder andere Hoya filters, Sirui statieven – met levenslange garantie – en Nanlite, Nanlux en Ledgo LED Licht, is tot de conclusie gekomen dat Citizen een partij verdient die voor de volle 100% voor de Citizen fotoprinters kan gaan.

Fidak, onder andere officieel distributeur van Mitsubishi fotoprinters, is die partij.

Los van de al genoemde merken is TSE Imaging distributeur van onder andere FxLion, Tokina, Konova en Agfa.

Related news