Posted on

Ontmoet TSE imaging op de MPN fotovakbeurs

Op maandag 3 april organiseert het Master Photographers Network voor het eerst de MPN Fotovakbeurs. Op een mooie locatie in Den Bosch komen leveranciers van professionele fotoapparatuur en verschillende sprekers vertellen over de nieuwste ontwikkelingen binnen het fotovakgebied. Alle grote merken zijn aanwezig. Dit is een beurs voor de serieuze professional. Alleen fotografen met een inschrijving in het KVK register zijn welkom op de MPN fotovakbeurs.

Ontmoet TSE imaging

Uiteraard is ook TSE imaging aanwezig. Onze specialisten demonstreren de meedogenloze Hoya filtertester aka HOTFA. We hebben professioneel continulicht van Nanlite en Nanlux bij ons, en een fijne selectie high-end Sirui statieven. Urbex-fotograaf en Sirui ambassadeur Daan Oude Elferink geeft acte de présence en Michiel Fischer van Studio34X geeft samen met een model een doorlopende demonstratie van portretfotografie met continulicht.

Trouwens, onze Nanlite ambassadeur Martin Hogeboom geeft die dag meerdere presentaties over reisfotografie. Naast de verschillende stands is er een uitgebreid programma van seminars , demo’s en workshops. Uiteraard is er op het beursplein gedacht aan eten en drinken via een gezellige mix aan foodtrucks en bars.

Tot ziens op de MPN Fotovakbeurs en de TSE stand!

KAARTVERKOOP | MEER INFORMATIE

Maandag 3 april | 11:00 tot 20:00 uur
Eventlocatie: Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch
Kaarten à € 30,- pp
Voldoende parkeergelegenheid. Uitrijkaart: € 10,-