Posted on

FXlion promo: Gratis USB C fast charger bij aankoop wireless NANO 2 en 3

De nieuwe FXlion Nano Wireless serie kwam halverwege 2023 uit in een nieuw jasje. Deze compacte V-mount batterijen werden nóg veelzijdiger doordat je bijvoorbeeld je smartphone er draadloos mee kunt opladen. Vanaf 8 april 2024 hebben we een aantrekkelijke actie met deze batterijen opgezet – zolang de voorraad strekt.

GRATIS FXlion PD130 fast charger

Bij aankoop van TWEE Nano 2 of Nano 3 wireless batterijen (of een mix van beide) krijg je de FXlion PD130 USB C fast charger met een winkelwaarde van € 109,- helemaal gratis. Deze FXlion PD130 fast charger heeft maar liefst 4 USB C kanalen die alle 4 tegelijk gebruikt kunnen worden, laden supersnel en hebben een maximale output van 130W.

Over de FXlion Nano 2 & 3

De Nano TWO wireless batterij (540 gram) heeft met 98 Wh bijna de dubbele capaciteit van de ONE. Nu voorzien van dubbele D-Tap-, USB-A-, Micro USB- en USB-C-poorten en een handige display. Hetzelfde geldt ook voor de Nano THREE wireless (780 gram). Die gaat weer een stap verder met een capaciteit van 150Wh en een laadvermogen van 10 Ampère.

Dealers

Deze FXlion actie start maandag 8 april 2024 en loopt door zolang de voorraad strekt. Dealers kunnen over deze actie contact opnemen met ons Sales team: +31 (0) 36 5346967 | sales@tse-imaging.nl