Posted on

De Nanlink App in de praktijk

Met de door Nanlite ontwikkelde app, de Nanlink App is het nog eenvoudiger om jouw Nanlite lampen te bedienen en te controleren. Zo kun je met deze app bijvoorbeeld jouw Pavotube II 30X  zowel gelijktijdig, indien je er meer hebt, als individueel, draadloos bedienen.

Dit zeggen is een, het laten zien is beter. Toch? In onderstaande video laat Nanlite global ambassadeur Alexandru Don je stap voor stap zien wat er onder andere mogelijk is met de Nanlink app. How to control… Kijk snel en doe er je voordeel mee.

Over de Nanlink app  

De Nanlink app is een volledig nieuwe draadloze oplossing voor lichtregeling die de complete Nanguang Line-up kan dekken. Nanlite, Nanlux, Nanlink, Ledgo en Nanguang zijn de merken van Nanguang. De app is ontwikkeld voor zowel het iOS als het Android-besturingssysteem. De app is zeer gebruiksvriendelijk en je kan er ieder aspect van iedere armatuur mee bedienen. De menu’s zijn duidelijk en overzichtelijk en zo gemaakt dat de gebruiker zich er direct thuis voelt. Met de app kan je armaturen zowel individueel als in groepen bedienen. De Nanlink App is gratis te downloaden.

Lees ook: Aan de slag met de Nanlite WS-TB-1 Transmitter Box