Posted on

Update! Nanlink app 2.0

Sinds de eerste versie van de app in 2022 is Nanlink verder gegaan met het bouwen van een betrouwbaar besturingssysteem in combinatie met uitstekende hardware, dat voldoet aan de behoeften van gebruikers op het gebied van draadloze lichtregeling. Na het verzamelen van alle gebruikersfeedback zijn we heel blij nu versie 2.0 van de Nanlink app officieel te lanceren – met een volledig vernieuwde visuele gebruikersinterface en optimaal gebruikersgemak. Alle verbeteringen zijn erop gericht om onze gebruikers een nog intuïtievere ervaring te geven bij het inregelen van Nanlite en Nanlux continulicht.

Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers op verschillende besturingssystemen, is Nanlink APP 2.0 ontwikkeld en beschikbaar in vier versies, voor iOS-, iPadOS- en Android(HD)-systemen. Ongeacht het platform biedt Nanlink APP 2.0 dezelfde mogelijkheden, wat een naadloze gebruikerservaring voor iedereen garandeerd. De Nanlink 2.0 app voor iOS en Android smartphones is nu te downloaden. De Nanlink 2.0-versie voor iPadOS- en Android(HD)-systemen zal in het tweede kwartaal van 2024 beschikbaar zijn.

Belangrijkste kenmerken

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de nieuwe look en features. Ga voor meer informatie en het downloaden van de nieuwe versie van de app voor Android of iOS naar de Nanlink website. Je account, je producten en bestaande setups blijven bewaard in versie 2.0.

  • Volledig opnieuw ontworpen gebruikersinterface met intuïtieve pictogrammen
  • Status van lichtbronnen meteen inzichtelijk
  • Direct aan/uitschakelen van lampen
  • Preset mogelijkheden
  • Controle over groepen
  • Bluetooth en 2.4G
  • Nieuwe functie: Lichtplan
  • Directe verbinding voor aanpassen licht
  • Precieze instelling lichtplan mogelijk
  • Compatibel met iOS-, iPadOS- en Android(HD)-systemen