Posted on

Nieuwe, aantrekkelijke promotie actie van Nanlite

Nanlite lanceert weer een aantrekkelijke promotie actie. Ditmaal rond de Nanlite FS serie en de Nanlite Compac serie. Ideale en krachtige ledspots en panelen voor onder andere studiogebruik voor een zeer zachte prijs.

Wanneer je in deze periode een Nanlite FS 150, -200 of -300 aanschaft, krijg je liefst 15% korting. Datzelfde geldt bij de aanschaf van een FS 150, 200- of -300 twee- of drie kit. Koop je in diezelfde periode een Nanlite Compac 200/200B, -100/100B of 24/24B, dan krijg je zelfs 20% korting. Die kans laat je toch niet lopen?              

            

Deze promo actie start op 15 maart en loopt tot en met 30 april 2022

Over de Nanlite FS serie

Flexibel, krachtig en compact. Zie hier de Nanlite FS serie. Deze reeks bestaat uit de FS 150, FS 200 en de FS 300. Met deze compacte, krachtige en betaalbare serie richt Nanlite zich op de fanatieke hobbyfoto- en videograaf en de semi-professional.

Zowel de FS 150 als de FS 200 en de FS 300 zijn compacte en zeer krachtige led-spots. Zo heeft de FS 150 een output van liefst 26.380Lux @ 1 meter (met meegeleverde reflector). De FS 300 gaat daar met 41.040Lux @ 1 meter (met meegeleverde reflector) nog eens dunnetjes overheen. De FS 200 heeft een output van 29380Lux @ 1 meter (met meegeleverde reflector). Dankzij de geavanceerde COB-Led light technologie waarover de FS serie beschikt, produceren de lampen bovendien mooie gelijkmatige en gladde/zachte lichtbundels.

Los daarvan zijn deze lampen zeer handzaam. Dit danken ze aan de alles-in-één behuizing. Deze combineert de besturingseenheid, voedingsadapter en lampbehuizing. Dankzij dit geïntegreerde ontwerp zijn de lampen zeer compact, licht en dus flexibel. De ingebouwde ventilator zorgt ervoor dat de lampen hun warmte op effectieve wijze kunnen “lozen”.

Afgezien van de power beschikken alle drie de lampen over een CRI- en TLCI-waarde van respectievelijk 96 en 98. Daarnaast beschikken ze over een kleurtemperatuur van 5600K en een output van respectievelijk 185, 240 en 350W. Ook beschikken ze over een veelvoud aan speciale effecten waaronder INT Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle/ Fire, Bad Bulb, Firework en Explosion.

Eindeloze lichtvormingsmogelijkheden

Evenals de lampen in de Nanlite Forza Serie, beschikken ook de FS led-spots over een Bowens-mount. Dit maakt de lampen compatible met een grote selectie aan lichtmodificatoren. Denk aan beauty dishes, softboxen en paraplu’s. Ook beschikken ze over een geïntegreerde USB-poort om toekomstige firmware-updates op eenvoudige wijze mogelijk te maken. Last but not least kunnen de lampen ook draadloos worden bediend via een 2.4G-controller. Kortom, bij de Nanlite FS serie gaan flexibiliteit, kracht en compactheid hand in hand.

Over de Nanlite Compac serie

De Nanlite Compac serie is, zoals de naam al verklapt, een zeer compacte lijn van ledpanelen bestaande uit in totaal vijf formaten: de Compac 200, 100, 68, 40 en 24. Afgezien van single-color is iedere variant ook verkrijgbaar in Bi-color; 200B, 100B, 68B, 40B en 24B. Deze compacte, krachtige en betaalbare reeks, is ideaal voor zowel studio- als locatiegebruik. Los van de panelen, ontwikkelde Nanlite ook diverse accessoires speciaal voor deze lijn. Zo zijn er verschillende soorten softboxen en grids leverbaar voor de diverse panelen.

De 20% discount actie is van toepassing op de Nanlite Compac 200/200B, -100/100B en de 24/24B.

Kleine krachtpatsers

De Compac panelen zijn klein van stuk, maar ze leveren stuk voor stuk indrukwekkende prestaties. Zo bieden ze een hoge helderheid, vergelijkbaar met grotere lampen met softboxen. Alle varianten in deze reeks zijn uitgerust met een LCD-scherm waarop je de diverse instellingen makkelijk afleest.

Om je een concreet beeld te geven van de Compac serie, staan we stil bij de Compac 200B. Deze biedt, zoals alle bi-color varianten, een regelbare kleurtemperatuur van 3200 tot 5600K (De single color varianten in deze reeks hebben een vaste kleurtemperatuur van 5600K) en een hoge helderheid, vergelijkbaar met grotere lampen met softboxen. Het paneel is goed voor een vermogen van 200 Watt (Met dat getal is ook direct de naamgeving van de lamp verklaard).

De Nanlite Compac 200 verzekert je, zoals alle varianten in deze lijn, van accurate kleuren en controle en flikkervrij licht dat soepel dimbaar is van 0 tot 100%. De compacte lamp is eenvoudig in te zetten in iedere studio-opstelling en op iedere locatie.

Laat jij deze mooie discountactie lopen? Nee toch zeker?