Posted on

Aan de slag met de Nanlite WS-TB-1 Transmitter Box

Al jouw Nanlite verlichting draadloos aansturen/bedienen? Yes, dat kan via de Nanlite WS-TB-1 Transmitter Box, een draadloze box waarmee je al jouw Nanlite maar ook Nanlux en Ledgo verlichting op afstand bediend.

Hoe?

Installeer de Nanlite app – Nanlink – en verbind je iOS of Android tablet of telefoon via een bluetooth met de transmitter. Wanneer je dat gedaan hebt, kun je vervolgens al jouw verlichting snel en eenvoudig draadloos instellen.

Kom je er niet uit met de Nanlite app, check dan onderstaande video. Daarin zie je stap voor stap hoe deze app werkt en hoe je hem installeert op jouw mobiele device.

Compact & vederlicht

De compacte en vederlichte transmitter box is voorzien van een interne antenne. Deze zorgt voor een sterk besturingssignaal en houdt het geheel compact. Met andere woorden; geen (kwetsbare) uitstekende onderdelen.  

Elke Nanlite/Nanlux/Ledgo-armatuur met ingebouwde 2,4 GHz is compatibel met de NANLINK – inclusief de Nanlite PavoTube 30C en 15C, Nanlite Forza 500, Nanlite MixPanel 150 en 60 -. Ingebouwde bluetooth is kortom niet vereist.

Controle over kleurtemperatuur, HSI en effecten

De mobiele NANLINK-app geeft je controle over onder andere kleurtemperatuur, HSI en effecten. Daarnaast kun je heel eenvoudig voorinstellingen maken, zodat je jouw ideale instellingen kan bewaren en herhalen.

Installeer de Nanlite app – Nanlink – en verbind je iOS of Android tablet of telefoon via een bluetooth met de transmitter. Wanneer je dat gedaan hebt, kun je vervolgens al jouw verlichting snel en eenvoudig draadloos instellen.

Dankzij de ingebouwde 2400 MHz-batterij werkt de Transmitter Box liefst 10 uur. Met de geïntegreerde USB C-poort laadt je de Transmitter eenvoudig op. Via deze zelfde poort kan je ook een eventuele firmware-update doorvoeren. Ook tijdens het opladen blijft de transmitter box operationeel.

Het 1/4″-20 schroefdraad aan de onderkant, de riemclip aan de zijkant en de geïntegreerde ring bieden veel montage mogelijkheden. De meegeleverde gewatteerde tas is bovendien voorzien van zowel een riemlus als een karabijnhaak.

De Nanlite WS-TB-1 Transmitter Box is onder andere volledig compatibel met onderstaande lampen:

 • Nanlite PavoTube II X-Series
 • Nanlite PavoTube 30C
 • Nanlite PavoTube15C
 • Nanlite PavoTube 6CII
 • Nanlite Forza 500
 • Nanlite Forza 300(B)
 • Nanlite Forza 200
 • Nanlite Forza 150
 • Nanlite Forza 60(B)
 • Nanlite MixPanel 150
 • Nanlite MixPanel 60
 • Nanlite FS 300
 • Nanlite FS 200
 • Nanlite FS 150
 • Nanlite LumiPad 25
 • Nanlite LumiPad 11
 • Nanlite Compac 200
 • Nanlux Evoke 1200
 • Nanlux Dyno 650C
 • Nanlux Dyno 1200C

Meer informatie?

Meer weten over de Nanlite WS-TB-1 Transmitter Box, de bediening en de vele mogelijkheden die dit compacte doosje je biedt? Check onderstaande video. Daarin zie je stap voor stap hoe de Nanlite transmitter box werkt.