Posted on

Bezoek 15/4 de MPN Fotovakbeurs en onze Nanlite try-out sessies

Na de succesvolle eerste editie organiseert MPN op maandag 15 april 2024 wederom de MPN Fotovakbeurs. Van 11:00 – 20:00 uur in het fraaie Congrescentrum 1931 in Den Bosch komen een groot aantal leveranciers van professionele fotoapparatuur en sprekers je bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied van de professionele fotograaf. TSE imaging is uiteraard ter plaatse!

We nemen naast ons Sales team een serie professionele Sirui tripods mee, nieuwe Shape lampstatieven, FXlion accu’s en natuurlijk een selectie Nanlite en Nanlux LED lampen. Omdat er onder fotografen veel vragen zijn over het werken met continulicht doet die dag ook belichter/fotograaf Michiel Fischer met ons mee in de Dexter waar hij samen met een interessant model doorlopend try-outs geeft voor geïnteresseerden. We geven ook kortingscodes weg. Lees verder.

Studio 34X

Michiel Fischer geeft antwoord op vragen rond het thema ‘continulicht’


Er circuleren heel wat vragen onder professionele fotografen rond het thema continulicht:

  • Hoe is het om met LED-licht te werken binnen een multidisciplinair team?
  • Wat zijn de verschillen tussen het inzetten van continulicht in fotografie vergeleken met videografie?
  • Hoe navigeer je langs de valkuilen en uitdagingen rond continulicht?


Belichter/fotograaf Michiel Fischer, de drijvende kracht achter Studio34x, heeft in 10 jaar niet alleen een prachtige studio neergezet maar ook een voortreffelijke naam opgebouwd die volledig gewijd is aan lichtkunst. Studio34X staat natuurlijk bekend om het high-end flitslicht van Broncolor, alleen merkte Michiel de afgelopen jaren een toenemende vraag naar de inzet van daglichtlampen. Dit komt vooral voor in producties waar fotografie en video hand in hand gaan en van fotografen verwacht wordt dat ze in deze dynamische omgeving meedraaien.

Nanlite | Michiel Fischer | Studio 34X

Nanlite en Nanlux

Nanguang heeft zich sinds 2019 bewezen als een merk dat zich aanzienlijk heeft ontwikkeld en gepositioneerd tot een toonaangevende speler op de professionele LED markt, als onderdeel van het aanbod van TSE imaging. De keuze voor Nanlite en Nanlux is gemaakt omdat Studio34X compromisloos kiest voor uitmuntende kwaliteit in alle aspecten van haar dienstverlening.

De eerder genoemde vragen hoor je vaker: Hoe is het om als professioneel fotograaf met LED-licht te werken binnen een multidisciplinair team? Wat zijn de verschillen tussen het gebruik van continulicht in fotografie vergeleken met video, en hoe navigeer je langs de uitdagingen en valkuilen?

Michiel, met zijn rijke ervaring en kennis, biedt antwoorden op deze vragen en meer. Hij nodigt je uit om persoonlijk te ervaren hoe het is om met continulicht te werken, of je nu je smartphonecamera gebruikt of je eigen professionele foto- of filmcamera meeneemt. Daarnaast zorgt Michiel voor alle benodigde informatie over het inzetten van continulicht in jouw producties.

Nanlite try-outs en infosessies in TSE dexter

Op de MPN Fotovakbeurs beschikt Michiel over een eigen ‘studioruimte’ achter de stand van TSE imaging, waar hij een aantal setups met LED-licht demonstreert en een model klaar heeft staan. Tussen 11:00 en 20:00 uur kan iedereen daar binnenlopen voor vragen, informatie en try-outs, met je camera, met je smartphone, maakt niet uit. Om 12:00 en om 15:00 uur geeft Michiel een ‘plenaire’ infosessie voor geïnteresseerde fotografen.

Michiel Fischer | Studio 34X
  • 12:00 – 12:30 uur | Continulicht infosessie
  • 15:00 – 15:30 uur | Continulicht infosessie
  • Doorlopend Nanlite try-outs van 11:00 – 20:00 uur

Kortingscode

Grijp deze kans om uit eerste hand te leren over de voordelen en technieken van continulicht in professionele settings, rechtstreeks vanuit de MPN fotovakbeurs in Den Bosch.

Heb je een KvK-inschrijving en kom je naar de MPN Fotovakbeurs? Neem dan contact op met TSE imaging voor een kortingscode ter waarde van € 10,- euro. Bel of app naar +31 (0)6 19 56 28 24 of stuur een e-mail naar communication@tse-imaging.nl.

Over MPN Fotovakbeurs

Waarom organiseer het Master Photographers Network deze Fotovakbeurs? Allereerst: er is momenteel in Nederland geen fotovakbeurs. Maar eigenlijk is er al veel langer geen beurs voor de serieuze professional. MPN is in dit gat gesprongen en brengt producten en kennis samen. Anderzijds willen wij graag de professionele fotograaf die nog niet bekend is met MPN, met ons laten kennismaken. MPN is meer dan ‘een fotoclubje’. Ze wil zichzelf laten zien als een serieus netwerk van gedreven professionals die meer eisen van zichzelf.

De beurs is voor elke professionele fotograaf die zich daar in herkent. Om de professionaliteit van de bezoekers te waarborgen zijn alleen fotografen met een inschrijving in het KVK register welkom.

Exclusief voor professionele fotografen: Masterclasses – Netwerken – Expertsessies – gezellige ambiance – alle leveranciers onder 1 dak

Maandag 14 april 2024 | 11:00 – 20:00 uur
Congrescentrum 1931, ‘s Hertogenbosch

We verwelkomen je graag op de MPN Fotovakbeurs!

Photo credits: Michiel Fischer | Studio 34X