Posted on

Prijsvraag! Op bezoek bij Nanguang, Nanlite / Nanlux HQ

Familiebedrijf Nanguang Systems werd in 1992 opgericht met als doel het beste LED licht ter wereld te creëren. Eerst was er Ledgo, ondertussen zijn de kwaliteitsmerken Nanlite en Nanlux niet meer weg te denken in de foto- en videowereld. Inmiddels heeft Nanguang meer dan honderd octrooien op haar naam staan. Ook staan beide merken in de markt bekend om de uitzonderlijke klantenservice, kwaliteitscontrole en vlotte respons op feedback van eindgebruikers. TSE imaging bv – ook een familiebedrijf – distribueert Nanlite en Nanlux alweer sinds 2019 wat een enorm succesvolle samenwerking is geworden.

Nanguan HQ | Shantou, China [image: CineD]

Factory Tour Johnnie Behiri van CineD

Zelf zijn we al meerdere keren op bezoek geweest in Shantou, China maar we hebben er nooit een reportage van gemaakt. Johnnie Behiri, mede-eigenaar van CineD heeft dat wél gedaan en geeft een veelzeggend kijkje achter de schermen van dit mooie bedrijf waar bijna 1000 mensen werkzaam zijn. Ook interviewt hij Nanlite CEO Nancy Zheng en haar zoon Andy. Bekijk de video en je snapt waarom Nanguang zo succesvol is in de wereld van continu licht. The best is yet to come!

Prijsvraag!

Beantwoord de volgende 3 vragen correct en je krijgt 5% korting op je Nanlite / Nanlux bestelling (met een maximale totaalkorting van € 250,-)

  • Wat is de betekenis van de naam Nanguang?
  • Hoe heet de ruimte waar alle lampen terechtkomen vóórdat ze verscheept worden?
  • Hoeveel Pavotubes II 6C’s zijn er verkocht?

Weet je de antwoorden? Neem dan contact op met ons Sales team en ontvang je korting: +31 (0) 36 5346967 | sales@tse-imaging.nl

Bekijk de laatste producten van Nanlite en Nanlux

Nieuw: Nanlite Pavoslim LED panelen

Nieuwe lijn Nanlite FC 300B & 500B

Nanlite Pavotube II XR

Nanlux Evoke 2400B