Posted on

Free Nanlite cosplay shoot! Comic, Film & Manga Fest 2024

Zaterdag 23 en zondag 24 maart wordt het Comic, Film & Manga Fest (voorheen Comic Con Rotterdam) gehouden in Rotterdam Ahoy. Nanlite is erbij in samenwerking met onze favoriete Cosplay fotograaf Mike Attinger!

Alle Comic, Film & Manga Fest foto’s van Mike Attinger: HIER

Na Comic Con in 2017, 2018 en 2020 is Comic, Film & Manga Fest eindelijk weer terug in Rotterdam Ahoy. Dit keer met meer zalen, meer variatie en een uitgebreid programma. Er is een nieuwe grote stripruimte, manga- en anime-ruimte, fangroepen en cosplayers, de grote cosplaywedstrijd, artiesten, fotopunten, merchandise, bordspellen, workshops en activiteiten. En natuurlijk actie en entertainment met bekende sterren zoals panels op het podium, fotoshoots en signeersessies. O.a. Christopher Lloyd is dit weekend aanwezig, zeer populair vanwege zijn rol als Doc Brown in de Back to the Future trilogie, rollen in The Addams Family, The Dream Team, Who Framed Roger Rabbit maar ook One flew over the cuckoo’s nest om eens een briljante film te noemen.

Free cosplay shoot met Mike Attinger

Misschien denk je: wat doet Nanlite op dit event? Cosplayers zijn natuurlijk vaak zeer fotogeniek, en komen vooral goed tot hun recht in knap LED licht, al dan niet gekleurd. Hier zijn de Nanlite continulicht spots en tubes uitermate geschikt voor. We willen Nanlite nóg geliefder maken in Cosplayland. In samenwerking met onze Nanlite ambassadeur Mike Attinger hebben we in Ahoy Hal 4, op stand C8 een complete studio met continulicht ingericht, waar we alle Cosplayers uitnodigen voor een gratis shoot. Alle bezoekers zijn van harte welkom in onze Nanlite Studio. We hebben interessante beursacties en deelnemers kunnen elke dag een Pavotube II 6C winnen als we de beste outfit/foto uitkiezen.

Win een Nanlite Pavotube II 6C

Deelnemers kunnen op de website van Mike Attinger hun foto downloaden en delen hun favoriete social media kanaal. Alles wat je moet doen is #nanlitecosplay bij de hashtags zetten en @MikeAttinger en @Nanlite_Benelux taggen. Elke dag kiest Mike de beste outfit/foto uit de serie shoots. De dagwinnaar ontvangt van ons de Pavotube II 6C – een ideale full colour buislamp om altijd bij je te hebben.

Kom dus naar het Comic, Film & Manga Fest 2024 in Rotterdam Ahoy en laat je vastleggen door Mike Attinger in onze Nanlite Studio. Alle eventinformatie zie je hier terug: https://comicfilmmangafest.com/
TOT ZIENS!