Posted on

Vernuftig magneet-systeem van Hoya

Met de Hoya Instant Action Adapter Ring en de Hoya Instant Action Conversion Ring bracht Hoya een zeer vernuftig magneet-systeem op de markt. Dankzij dit systeem bevestig je in een simpele en snelle handbeweging het gewenste schroefdraadfilter op jouw (gewenste) objectief. Zo hoef je nooit meer een opname te missen! 

Met behulp van de Hoya Instant Action Adapter Ring en de Hoya Instant Action Conversion Ring die apart verkrijgbaar zijn, bevestig je heel snel en eenvoudig een schroefdraadfilter op je lens door middel van magneetkracht.

De Instant Action Adapter Ring schroef je, zoals je hiernaast ziet, op het objectief. Op de Instant Action Conversion Ring schroef je vervolgens het gewenste schroefdraadfilter. Kortom, de adapter ring is gemaakt voor het objectief, de conversion ring voor de filters.

Hoe werkt dit?

  • Schroef de Hoya Instant Action Adapter Ring op je lens.
  • Schroef de Hoya Instant Action Conversion Ring op je schroefdraadfilter
  • Bevestig het filter op de lens.

Dankzij dit systeem bevestig je kortom in een simpele en snelle handbeweging het gewenste schroefdraadfilter op jouw (gewenste) objectief. Zo hoef je nooit meer een opname te missen!