Posted on

Nanlite Pavotubes give-away actie! Mis het niet!

Nanlite komt weer met een geweldige actie! Wie in de periode van 1 september tot en met 31 september 2020 een Nanlite Pavotube 15C of 30C koopt, krijgt daar gratis een barndoor met eggcrate bij. Ga je voor een kit van twee tubes (15C of 30C) dan krijg je daar gratis een Pavotube 6C II bij. Wie gaat voor de Nanlite Pavotube 6C II krijgt er gratis een houder bij. Die kans laat je toch niet lopen?

De Nanlite Pavotubes zijn LED-buislampen die je makkelijk onopvallend verstopt in kleine ruimtes op bijvoorbeeld de set of bij het fotograferen in voertuigen. Door de achthoekige uiteinden van de tubes is een plaatsing op de vloer of ander oppervlak in een specifieke hoek goed mogelijk. Dankzij ingebouwde magneten kan je het kleine broertje in deze reeks, de 6C II, ook op metalen vlakken plakken.

De tubes hebben een kleurtemperatuur die variabel is van 2700 tot 6500K. Dankzij de RGB-modus en de 360 kleuren met tint- en verzadingsregeling is het mogelijk om talloze kleurencombinaties te produceren. De lichtintensiteit is variabel van 0 tot 100%.

Lees deze blog om een idee te krijgen van de creatieve mogelijkheden van deze tubes.   

Hoe werkt de actie?

Koop tijdens de actieperiode van 1 september tot en met 31 september 2020 een van de genoemde Nanlite producten, scan je factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Dit kan uiterlijk tot en met 15 oktober 2020. Facturen die wij na die datum ontvangen, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Zodra wij al jouw gegevens binnen hebben, sturen wij jouw gratis product aan je toe. Vergeet dus niet duidelijk je naam en adresgegevens aan ons te vermelden! Uiteraard houden we je op de hoogte van eventuele vertragingen, bijvoorbeeld als gevolg van onze voorraad.

De actie op een rij:

  • Pavotube 15C/30C > Barndoor met eggcrate (BD-PT15C+EC / BD-PT30C+EC )
  • Pavotube 15C/30C 2 kit > Pavotube 6C II
  • Pavotube 6C II > Tube holder (HD-T12+BH)