Posted on

Nieuw bij TSE Imaging, AgfaPhoto Le Box camera’s

Natuurlijk hebben we tegenwoordig altijd en overal onze mobiele telefoon bij ons waarmee we altijd en overal spontane foto’s kunnen maken. Maar voor wie die spontane beelden weer eens ouderwets wil laten ontwikkelen, zijn er de AgfaPhoto Le Box camera’s, handige, compacte wegwerp camera’s met een ingebouwde flitser. TSE Imaging is sinds kort distributeur binnen de Benelux van deze camera’s.  

De AgfaPhoto Le Box camera’s beschikken over 400 ISO film, zijn super easy in gebruik en, dankzij die ingebouwde flitser, kan je er zelfs bij moeilijke lichtsituaties nog goede foto’s mee maken. Deze flitser heeft een bereik van 4 meter en verlicht de scène gelijkmatig. De flitser laadt zichzelf automatisch op, zodat je meteen klaar bent voor de volgende foto. Ideaal dus voor spontane en perfecte snapshots op vakantie, feestjes, festivals en ja, zelfs onder water. De perfectie wordt mede mogelijk gemaakt door de AgfaPhoto Vista ISO 400-film. Daarnaast beschikken deze camera’s over fix focus, waardoor je vanaf 1 meter altijd scherpe beelden hebt.   

Verschillende types

De AgfaPhoto Le Box camera is er in verschillende types, de LeBox Wedding, Flash, Black/White, Outdoor en Ocean (waterdicht). De camera’s zijn goed voor 27 opnames, de Le Box Black/White zelfs voor 36 opnames. De film kun je op heel veel plekken laten ontwikkelen. De camera’s zijn daarnaast licht en klein van stuk en passen dus eenvoudig in een badtas, rugzak of het handschoenenkastje van je auto.  

Laten we er een aantal uitlichten. Om te beginnen de AgfaPhoto LeBox Wedding. Deze variant heeft een aangepast grafisch design dat specifiek is afgestemd op trouwpartijen en beschikt, net als alle andere varianten, over een ingebouwde flitser die eenvoudig in- en uitgeschakeld kan worden met een knopje aan de voorkant van de camera. De film heeft een nominale filmsnelheid van ISO 400, waardoor de camera geschikt is voor het nemen van foto’s zowel binnen als buiten. Kortom, de perfecte camera voor de perfecte dag!

De Agfa photo Le Box Ocean beschikt over een afgesloten behuizing. Deze beschermt de camera tegen water, vocht, stof, vuil en zand. Dit maakt de Le Box Ocean perfect geschikt voor buitenactiviteiten zoals zwemmen, duiken, fietsen of skiën. De camera is water-resistent tot 3 meter (10ft).

Met de AgfaPhoto LeBox Black/White maak je de mooiste shots in zwart-wit. Of je nu foto’s wilt maken met of zonder flitser, binnen of buiten; deze veelzijdige camera levert in alle omstandigheden goede prestaties.

De kenmerken van de AgfaPhoto Le Box camera’s op een rij;

  • Ideaal om buiten te fotograferen, in de zon of in lichte wolken
  • Zelfs de kleintjes maken geweldige fotos
  • 27 opnames (Black/White 36 opnames)
  • 2 asferische lenzen (28 mm)
  • Focale vaste focus, voor scherpe beelden van 1 m tot in het oneindige
  • AgfaPhoto Vista Film ISO 400 met Eye Vision Technology 3.0

Related news