Posted on

Waarom een Sirui Statief? Check deze video!

Statieven zijn al eeuwen oud maar nog altijd onmisbaar binnen de fotografie. En waarom? Die vraag is simpel te beantwoorden. Het gebruik van een statief voorkomt onder andere bewegingsonscherpte. Maar voor welk statief kies je? Wie kiest voor een statief van Sirui, kiest voor honderd procent betrouwbaarheid, kwaliteit, stabiliteit, gebruiksgemak en levenslange garantie.

Recent gingen wij een dag op pad met Kamera Express voor het maken van een Sirui promo video. In deze video gaan wij onder andere nader in op de vraag waarom en hoe je een statief gebruikt. Daarnaast staan we natuurlijk ook uitvoerig stil bij de unique selling points van de Sirui statieven en balhoofden.

Benieuwd naar de antwoorden? Check snel onderstaande video.

Related news

De Sirui RX2 in de praktijk

‘De Sirui RX2 is sterk, compact, super degelijk, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar.’