Posted on

Levenslange garantie op Sirui statieven

Ja, je leest het goed! Wie vanaf nu een nieuw Sirui statief of monopod koopt bij een van onze dealers, krijgt levenslange garantie op zijn aankoop. Voor welk type Sirui statief of monopod je ook kiest. 

Deze levenslange garantie geldt voor alle statieven en monopods die zijn aangekocht bij dealers binnen ons netwerk. Internationale marktplaatsen als eBay, Amazon en Alibaba vallen niet onder ons dealernetwerk.

Ons complete dealernetwerk vind je hier.

Voorwaarden

Mocht je per abuis met de auto over je Sirui statief heenrijden, dan blijft hij waarschijnlijk heel, maar mocht hij hierbij toch defect raken, dan valt dat niet onder onze levenslange garantie. Onder deze regeling vallen uiteraard wel verborgen fabricage defecten die zich openbaren tijdens normaal gebruik van jouw statief. 

Buisgeleiders, shims in jargon, zijn de enige onderdelen die echt onderhevig zijn aan slijtage. Daar heeft TSE Imaging er veel van op voorraad en deze worden eigenlijk altijd onder coulance beschikbaar gesteld. Terwijl dit eigenlijk vergeleken moet worden met de vervanging van een V-snaar.

Aankopen van producten voor deze nieuwe garantie regeling vallen in principe niet onder de nieuwe levenslange garantie. Deze producten vallen onder de 6 jarige garantie regeling van Sirui.

Over Sirui  

Van een ultra lichte en compacte Ultra Light, uiterst fijn uitgevoerd met slimme details, tot de robuuste broadcast videostatieven met hun vloeiend bewegende videokoppen, Sirui’s statieven zijn het toonbeeld van duurzaamheid, 100% gebruiksgemak, goed ontwerp en perfecte productie.

Levenslange garantie! Voor welk statief of monopod van Sirui je ook kiest.

Sirui onderscheidt verschillende statieffamilies. Binnen deze verschillende series zijn de statieven zoveel mogelijk afgestemd op het beoogde gebruik. Zo is een traveller vooral gemaakt voor reizen, dat merk je aan het lage gewicht en de slanke bouw. Een Reporter is daarentegen bedoeld voor het zware werk. Dat zie je onder andere terug aan de brede schouderpartij. Ook beschikt deze serie over extra lagen carbon.  

Maar voor welk type je ook kiest, een aantal zaken hebben ze als beschreven allemaal met elkaar gemeen: 100% gebruiksgemak, goed ontwerp en perfecte productie. Sirui staat bovendien garant voor perfecte dienstverlening en biedt vanaf nu dus geen zes jaar maar levenslange garantie. Voor welk statief of monopod van Sirui je ook kiest.

Related news