Posted on

20% korting op Sirui Venus Anamorphic en Jupiter Cine lenzen

Sirui heeft een hele interessante actie en geeft maar liefst 20% korting bij aanschaf van lenzen uit de Venus Anamorphic en Jupiter cine serie.

Venus serie FF anamorphic lenzen

De Venus anamorphic serie bestaat uit T2.9 full frame 35mm, 50mm, 75mm, 100mm, 135mm en 150mm objectieven, met identieke kleurweergave, ovale bokeh, (blauwe) lens flare, zelfde positie van de focus- en diafragma ringen – met een 88mm diameter – en een filterdraad van 82mm. Alleen de squeeze factor van de 135mm is niet 1.6x zoals bij de rest van de serie, maar 1.8x. Verkrijgbaar in RF, L, E en Z-mount.

Jupiter serie FF cine lenzen

De Jupiter serie cine lenzen bestaat uit zes full-frame macro lenzen. De T.2 24 mm, 35 mm en 50 mm primes. Daarnaast zijn er twee nieuwe T2.8 lenzen, de 75 mm prime en de 100 mm. Met een minimale scherpstelafstand van 29 cm beschikt de 75 mm lens over een vergrotingsfactor van 1.1 en de 100 mm-lens over een factor 1.5, waardoor je close-ups met ongelooflijk veel details kunt vastleggen. De Jupiter serie bevat ook de 28-85 mm T3.2 full-frame cinezoom. De Jupiter serie ondersteunt 8K-resolutie. Het optiek is meervoudig gecoat om reflecties en vervaging te elimineren. Alle vijf prime-lenzen zijn volledig uniform qua bouw, positie van de ringen en diameter filterdraad (92 mm). Deze serie heeft een geweldige prijs/kwaliteitsverhouding gezien de uitstekende optische eigenschappen prestaties en solide bouwkwaliteit. Eindgebruikers kunnen nu ook nog eens profiteren van 20% korting. De Jupiter serie is verkrijgbaar in PL/EF-mount.

Voor onze dealers

De gegeven korting op de verkochte Sirui objectieven wordt aan het eind van de actie door TSE imaging verrekend. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij je contactpersoon binnen ons sales team. Bel +31 (0) 36 534 69 67 of stuur een e-mail naar sales@tse-imaging.nl.