Posted on

Touch & Try met Nanlite Forza 60 K2

Er is inmiddels al veel gezegd en geschreven over de afgelopen zomer gelanceerde Nanlite Forza serie, een unieke serie bestaande uit drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Foto- en videografen die er mee werken, zijn er stuk voor stuk lyrisch over. Wil jij er ook kennis mee maken? Dat kan!

Hoe? Op 14 en15 november is Nanlite aanwezig op de open dagen van Calumet. Op beide dagen, 14 november bij Calumet Amsterdam en op 15 november bij Calumet Rotterdam, is er een Touch & Try met de Nanlite Forza 60 K2. De K2 is een kit bestaande uit twee Forza 60 lampen.

Over Nanlite

Nanlite is een brand van moederonderneming Nanguang. De Forza serie is het eerste wapenfeit van Nanlite. En wat voor een wapenfeit. Deze professionele serie continu ledverlichting bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen.

Zo heeft Ledgo ambassadeur Tom Museeuw inmiddels het nodige gedaan met de Nanlite Forza 60 en hij is er helemaal weg van. ‘Het was liefde op het eerste gezicht’, aldus Tom. ‘Ik kon en kan amper geloven waartoe deze uiterst compacte lamp in staat is.’ Zo past de Nanlite 60 in de palm van je hand. Met een gewicht van slechts 0.8 kilo is hij bovendien vederlicht. Tom: ‘Maar ondanks die compactheid biedt de Forza 60 in combinatie met de standaard reflector een helderheid van liefst 11950 lux op een meter afstand. Bijna niet te bevatten.’

Beelden: Copyright Tom Museeuw

De Forza 60 heeft bovendien vier verschillende licht effecten. Daarmee is deze kleine krachtpatser de ideale lamp voor video- en fotografen die op zoek zijn naar big light performance features in een kleine en handzame behuizing voor een zeer scherpe prijs.

Ervaar het zelf op 14 en/of 15 november bij respectievelijk Calumet Amsterdam en Calumet Rotterdam.