Posted on

De Nanlite Forza 60 nader uitgelicht

Nanlite lanceerde recent haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen.   

In onderstaande Youtube video wordt nader ingezoomd op de Nanlite Forza 60. De exacte specificaties van deze unieke ledlamp, de vele mogelijkheden, de opties en de bijzonder eenvoudige en handzame bediening van de Forza 60. Bekijk het snel.    

Copyright Tom Museeuw

Ook Ledgo ambassadeur Tom Museeuw ging recent aan de slag met de Forza 60 en kon amper geloven waartoe de uiterst compacte lamp in staat is. Deze veelzijdige en flexibele spotlight past in de palm van je hand. Met een gewicht van slechts 0.8 kilo is hij bovendien vederlicht. ‘Maar ondanks die compactheid biedt de Forza 60 in combinatie met de standaard reflector een helderheid van liefst 11950 lux op een meter afstand’, zegt Tom. ‘Bijna niet te bevatten.’

Lees hier het hele verhaal van Tom over zijn bevindingen met de Forza 60.

Meer weten over de gehele Nanlite Forza serie? In deze blog lees je er alles over.