Posted on

Black Friday deal! Koop een Nanlite Forza 300, krijg de Forza 60 er gratis bij

Nanlite lanceert een geweldige Black Friday deal! Wie in de periode van 17 november 2019 tot en met 8 december 2019 een Nanlite Forza 300 koopt, krijgt de Nanlite Forza 60 er helemaal gratis en voor niets bij! Die kans laat je toch niet lopen?

Eerder dit jaar lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bevat drie extreem compacte maar zeer krachtige continu ledlampen, de Forza 60, de Forza 300 en de Forza 500. Met de komst van deze serie wordt de droom van foto- en videografen werkelijkheid; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide deze serie in korte tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over.      

Neem de Forza 300. Deze kenmerkt zich door een enorme helderheid en een uiterst rank lichaam. Zo heeft de lamp een output van 43060 lux op een meter afstand.

In tegenstelling tot andere ontwerpen, is het controle paneel van de Forza 300 gescheiden van de lamp zelf. Dat maakt deze lamp uiterst handzaam en bovenal erg handig in gebruik. Daarnaast beschikt hij over vier verschillende licht effecten. Kortom, de ideale partner voor de professionele video- en/of fotograaf die op zoek is naar ultieme helderheid in een compacte, ranke, handzame en handige body. Zo heeft de Forza 300 een gewicht van slechts 2.3 kilogram.

Koop een Nanlite Forza 300, scan je factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl en wij sturen je de Nanlite Forza 60 gratis toe!

Ook de Forza 60 is een zeer veelzijdige en flexibele spotlight. Hij past bovendien in de palm van je hand. En met een gewicht van slecht 0.8 kilo is hij vederlicht. Ondanks zijn compactheid biedt de Forza 60 in combinatie met de standaard reflector een helderheid van liefst 11950 lux op een meter afstand. Kortom, ‘big light performance features’ in een kleine en handzame behuizing. En net als zijn grotere de broer, de Forza 300, heeft ook de Forza 60 vier verschillende licht effecten.

Zoals de typenummers al aangeven heeft de Forza 60 een wattage van 60, de Forza 300 een wattage van 300. De lampen worden standaard geleverd met een power adapter, een reflector en een handige draagtas. Daarnaast biedt Nanlite een groot aantal accessoires voor de Forza serie. Denk aan diverse soorten grids en softboxen.

De Forza 300 heeft een adviesprijs van €1098,- de Forza 60 kost normaal gesproken €329,-. In het kader van Black Friday komt Nanlite nu dus met een prachtige deal! Wie in de periode van 17 november 2019 tot en met 8 december 2019 een Nanlite Forza 300 koopt, krijgt de Nanlite Forza 60 er helemaal gratis en voor niets bij! Die kans laat je toch niet lopen?

Hoe werkt deze actie?

Koop tijdens de Nanlite Black Friday actieperiode een Forza 300, scan je factuur en mail deze naar sales@tse-imaging.nl. Wij sturen je vervolgens na dertig dagen de Nanlite Forza 60 gratis toe. Vergeet dus ook niet je naam en adresgegevens te vermelden!