Posted on

Zeer aantrekkelijke promotie actie rondom FXLion Nano serie

FXLion lanceert een geweldige actie! Wie tot en met 25 mei 2022 een Nano One, Nano Two of Nano Three koopt, krijgt daar gratis een USB-A/C Charger bij, de FX-PD65, ter waarde van €49,-. Die kans laat je toch niet lopen?

Zat je al langere tijd te denken om een van de zeer populaire FXLion Nano batterijen aan te schaffen, dan is nu hét moment om je slag te slaan.  

Over de FX-PD65

Met deze 65 watt sterkte FXLion USB-A en USB-C Fast Charger laad je batterijen in een mum van tijd op. De FX-PD65 weegt slechts 46.2g, is zeer compact gebouwd en doet dienst op alle FXLion batterijen met een USB-ingang. Je kunt hem bovendien ook gebruiken om je laptop, tablet of telefoon direct van stroom te voorzien.

FXLion Nano One, Two & Three

Met de Nano One introduceerde FXLion twee jaar geleden de meest compacte V-mount batterij ter wereld. Hiermee kun je jouw gear, van mobiele telefoon tot laptop en van laptop tot camera, van nieuwe stroom voorzien. Dankzij zijn compactheid en geringe gewicht van slechts 310 gram mag je twintig (!) van deze 50Wh-batterijen meenemen als handbagage in het vliegtuig. Deze 14.8V-batterij is niet alleen voorzien van D-Tap-, USB-A- maar ook van Micro USB- en USB-C-poorten. Daarnaast beschikt hij over een handig display die de resterende stroom aangeeft.

Dankzij de keuze aan poorten kun je deze kleine jongen met grootse prestaties opladen vanaf een gewone V-mount-lader of via USB-C. Daarna kun je hem op je laptop aansluiten en de Nano One gebruiken om je computer van stroom te voorzien. Uitermate handig wanneer je onderweg bent en geen toegang tot netstroom hebt. Het is kortom, de ideale combinatie van een professionele V-mount batterij en een powerbank.

Meer vet op de botten

Dat kunnen we ook van de Nano Two zeggen. Deze heeft met 98 Wh echter een nog veel grotere capaciteit dan zijn kleinere broertje. Die heeft een capaciteit van 50 Wh. Evenals de Nano One is de Two voorzien van D-Tap-, USB-A-, Micro USB- en USB-C-poorten. Ook beschikt hij over het handige display. Dat geldt ook voor de Nano Three. Deze zeer krachtige, compacte V-mount batterij heeft een capaciteit van 150Wh en een laadvermogen van 10 Ampère. 

De Nano Three heeft uiteraard meer vet op zijn botten dan zijn broertjes, maar hij heeft met 150 Wh ook een veel grotere capaciteit dan de One en Two.

Sla nu je slag

Zat je al langere tijd te denken om een van deze zeer populaire batterijen aan te schaffen, dan is nu hét moment om je slag te slaan.  

Related news