Posted on

Lightshaper Brendan de Clercq razend enthousiast over Nanlite

Iedereen die het werk van fotograaf Brendan de Clercq kent, weet dat hij een meester is in het shapen van licht. En dat hij graag werkt met flitslicht. “Maar wie, zoals ik, een lightshaper is, kan niet om het feit heen dat continue licht ook een belangrijke rol speelt bij lightshapen.” Recent ging hij aan de slag met de Nanlite Forza 60 en de Nanlite Forza 500.

Ik ben fan van deze prachtige Nanlite producten. De hoeveelheid licht in combinatie met het lichte gewicht en het gebruikersgemak maken beide Forza’s een echte aanrader

Brendan de Clercq

“Ik ging aan de slag met de Forza 60 en The Beast, de Nanlite Forza 500, omdat ik erg benieuwd was naar dit snelgroeiende merk”, vertelt Brendan in deze blogpost van Colorwood.

Over beide lampen is Brendan erg te spreken, zo lezen we. “Ik pakte eerst de compacte en lichte (0,8 kg) Forza 60 uit. Wat een licht komt er uit deze lamp! Het is een krachtige 60W LED lamp. Met de zilveren reflector die standaard in de tas wordt geleverd, levert de Forza 60 liefst 22.860 lux op een meter afstand, heel veel licht voor deze kleine jongen die in je handpalm past.”

Conclusie

Brendans conclusie; “Ik ben fan van deze prachtige Nanlite producten. De hoeveelheid licht in combinatie met het lichte gewicht en het gebruikersgemak maken beide Forza’s een echte aanrader.” De Nanlite Forza 500 typeert hij zelfs als the Beast. Waarom? Lees het snel!

Meer over en van Brendan vind je hier.

Lees ook: William Rutten onder de indruk van Nanlite Forza serie

Nanlite give-away actie

Momenteel loopt er een fraaie give-away actie met Nanlite producten. Wie tot en met 31 december 2020 een Forza 60(B) koopt, krijgt daar gratis een Battery holder en een Bowens adapter bij. Wie gaat voor een Forza 200 krijgt er een Lantern bij. Ga je voor de Forza 300 dan krijg je daar een Softbox met Grid bij en ga je voor de ultieme krachtpatser, de Forza 500, dan krijg je daar een Forza 60B en een fresnel bij. Koop je een Pavotube 15C of 30C dan krijg je daar een tube holder bij (NL-PT-M1Y). Wie gaat voor een kit van twee Pavotubes 15C krijgt daar de Pavotube 6C II bij. Ga je voor een kit van twee Pavotubes 30C dan krijg je daar gratis een Pavotube 6C II en een tubeholder, de NL-HD-T12-BH, bij. Die kans laat je toch niet lopen?

Alle ins- en outs met betrekking tot deze actie vind je hier.