Posted on

Handige accessoires voor de Nanlite Pavotube 6CII

Naast de populaire en zeer veelzijdige Nanlite Pavotube 6C II ontwikkelde Nanlite opnieuw diverse accessoires die niet alleen het werken met deze pavotube vergemakkelijken maar ook de creatieve mogelijkheden vergroten, te weten een tube holder, een coupler (waarmee je eenvoudig twee tubes met elkaar koppelt) en een externe batterij voor extra gebruiksduur.   

fotograaf, martin hogeboom, nanlite, nunchaku, pavotube pavotubeII6c, tse-imaging, willem sibering

Producten van Nanlite onderscheiden zich door hun flexibiliteit. Zo ook de PavoTubes. Deze serie bestaat uit drie veelzijdige high-end studio lampen voor zowel foto- als videografie, de 15C, de 30C en sinds kort de 6C II. Met deze tubes kun je eenvoudig diverse speciale effecten creëren. Kies een kleur uit het volledige RGB-spectrum of laat de lamp hier zelf doorheen schakelen tijdens het filmen/fotograferen. De kleurtemperatuur van de tubes is aanpasbaar (tussen de 2700- en 6500K). Zo heb je voor iedere situatie altijd het juiste licht.

Dankzij het formaat van de tubes kan je ze eenvoudig verstoppen in kleine ruimten op een set of voor het fotograferen/filmen in voertuigen zoals auto’s, boten of vliegtuigen. Het licht heeft zelfs achthoekige uiteinden die plaatsing op de vloer of een ander oppervlak onder een specifieke hoek mogelijk maken.

Voor de meest recente aanvulling van deze serie, de 6CII, ontwikkelde Nanlite drie accessoires waarmee je het gebruiksplezier van deze tube verder vergroot. Wat te denken van de ball head tube holder. Deze beschikt over een schoentje waarmee je de tube eenvoudig op jouw camera of op een tripod plaatst. Ook de coupler is een zeer handige aanvulling. Hiermee verbind je eenvoudig twee tubes met elkaar om zo je creatieve mogelijkheden verder te vergroten. En dan is er nog de battery holder. Op vol vermogen heeft de Nanlite 6CII een batterijduur van circa één uur. Met deze holder verleng je deze tijd met een uur.

Eerder al verschenen de waterproof bag, de egg crate grip en een mini tripod.