Posted on

Creatieve herfstfotografie met de Nanlite Pavotube 6C II

De ware paddenstoelenfotograaf kijkt het hele jaar verlangend uit naar de herfst. En dan het liefst een warme, natte herfst waarbij de schimmelgroei in het bos de pan uitrijst. Ook Sirui ambassadeur Mike Muizebelt leeft zich momenteel lekker uit tussen de paddenstoelen.

En Mike zou Mike niet zijn, wanneer hij daar niet een geheel eigen twist aan zou geven. Zo maakte Mike voor de beelden in deze blog gebruik van een Nanlite Pavotube 6C II, een compacte, lichte maar zeer krachtige tube.

Deze tube biedt onder andere allerlei lightpaint mogelijkheden en daarnaast kan je er ook als natuurfotograaf erg leuke, creatieve dingen mee doen, zo bewijst Mike niet voor het eerst.

Met een volle batterij kan je, op vol vermogen, een dik uur werken met deze tubes. Ze hebben een kleurtemperatuur instelbaar vanaf 2700K tot maximaal 7500K. Daarnaast bieden ze liefst 17 licht effecten. Alle verdere specificaties van deze tube vind je hier.

Wil je ook een keer op pad met Mike deze herfst? Er staan weer diverse Workshops ‘Creatieve herfstfotografie’ van hem online. Tijdens deze workshops is er onder andere (ook) de mogelijkheid om zelf kennis te maken met de Nanlite Pavotube 6C II.

Check deze link voor alle informatie over deze workshop.