Posted on

Natuurfotografen opgelet! De Veluwse Fotodag

Natuurfotografen opgelet! Zondag 22 september is het centrumgebied rond het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe het decor voor de Veluwse Fotodag. Ook TSE Imaging is hierbij van de partij. Jij ook?   

In en rond het Bezoekerscentrum zijn op deze dag van 10.00 tot 17.00 uur activiteiten rond natuur en fotografie georganiseerd. Zo zijn er verschillende fotoworkshops, fietsexcursies, lezingen en demo’s.

Lees hier alles over deze dag.

Natuurlijk is TSE Imaging ook van de partij op de Veluwse Fotodag. Wij staan deze dag met Sirui statieven en filters, Tokina objectieven, waaronder de met een goud award bekroonde Tokina Opera 16-28mm f/2.8 FF en de bejubelde FiRIN 100mm f/2.8 FE 1:1 macro, en uiteraard met Hoya filters.

Mooie aanbiedingen

Natuurlijk pakken we tijdens dit event ook uit met mooie aanbiedingen; 10% korting op het gehele Sirui assortiment (exclusief de actiemodellen), 15% korting op alle Sirui filters en 20% korting op alle Hoya filters (exclusief de Prime XS en de HDX lijn). Ook is er speciaal voor deze dag een mooie actie met Tokina objectieven en meer…  

Last but not least is er na afloop van de Veluwse Fotodag op eigen gelegenheid de uitdaging om edelherten in bronst te fotograferen. Een uitdaging die Sirui ambassadeur Mike Muizebelt al verschillende keren aanging.

Wil je meer weten over zijn aanpak en/of over de Sirui statieven en filters die hij gebruikt en waarom juist deze? Mike is de gehele dag aanwezig tijdens de Veluwse Fotodag. Je vindt hem in de stand van Photo United. En waarschijnlijk loopt hij ook af en toe wel even binnen bij de stand van TSE.

Zien we jou ook tijdens deze dag en ga jij na afloop net als Mike de uitdaging aan om edelherten in bronst te fotograferen?

Beeld: Copyright Mike Muizebelt

Related news