Posted on

Product review: het Sirui filtersysteem

Landschap- en architectuurfotograaf Danny Tax kwam vorig jaar tijdens de Professional Imaging in aanraking met het filterhoudersysteem en de filters van Sirui. De testresulaten van de filters triggerde hem en dus nam hij de proef op de som. Zijn die Sirui filters in de praktijk werkelijk zo goed?

Voor CameraNU.nl schreef Danny vervolgens een product review van het Sirui filtersysteem. Hierbij ging hij niet over een nacht ijs. Danny ging zeer grondig te werk. Zijn uiteindelijke conclusie is kort en krachtig en verrast ons niet. De Sirui set is hem zeer goed bevallen!

De Sirui set is ruim inzetbaar, hoge kwaliteit, degelijk en dus krijg je waar voor je geld

Danny Tax

Danny: “De Sirui set is ruim inzetbaar, hoge kwaliteit, degelijk en dus krijg je waar voor je geld. Waarmee ik niet zeg dat deze filters goedkoop zijn. Maar de resultaten zijn de prijs meer dan waard. Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik ben om.”

Wil je weten hoe Danny tot zijn conclusie is gekomen? Lees hier zijn volledige product review.