Posted on

Sirui verlaagd de prijs van de Gimbal Head PH-30

Goed nieuws. Sirui heeft de populaire Gimbal Head PH-30 anders in de markt gepositioneerd. De adviesprijs van deze schommelkop was  599,90 en wordt 499,90 euro. Deze prijswijziging gaat per 1 augustus in.

Ook de adviesprijs van het kleinere broertje, de Gimbal Head PH-20, gaat omlaag; van 499,90 naar 399,90 euro. Dit is voor de Nederlandse markt echter geen nieuws. In Nederland stond de PH-20 al op een adviesprijs van 399,90 euro. Sirui volgt deze door ons gestelde adviesprijs nu internationaal op.

PH-30

 De Sirui Gimbal Head PH-30 is geschikt voor een camera en een telelens die samen maximaal 25kg wegen. De schommelkop draait en kantelt soepel waardoor je eenvoudig snel bewegende onderwerpen volgt. Dit maakt de PH-30 uitermate geschikt voor sport- en vogelfotografie.

PH-20

Door gebruik te maken van meerlaags carbonfiber in de arm en hoogwaardig aluminium voor de L-bracket weegt de Sirui PH-20 slechts 1.3kg, maar is hij toch sterk genoeg om een gewicht van maximaal 20kg te kunnen dragen.

Ervaar het zelf

Wil jij de PH 30 zelf eens testen? Dat kan! TSE Imaging is sinds kort partner van Han Bouwmeester Natuurfotografie. Dankzij dit partnerschap kunnen bezoekers van de foto(schuil)hutten van Han Bouwmeester gebruik maken van topproducten van Sirui, waaronder de Gimbal Head PH-30. Lees er hier meer over.