Posted on

TSE Imaging partner van Han Bouwmeester Natuurfotografie

TSE Imaging is sinds kort partner van Han Bouwmeester Natuurfotografie. Dankzij dit partnerschap kunnen bezoekers van de foto(schuil)hutten van Han Bouwmeester gebruik maken van topproducten van Sirui, te weten de Sirui schommelkop PH-30 en het Sirui K-40 balhoofd (Type II). Je vindt deze in de verschillende hutten van Han.

Over de schuilhutten

Han Bouwmeester Natuurfotografie (HBN) is de grondlegger en pionier van het bouwen en verhuren van schuilhutten in Nederland en België. Vanuit deze schuilhutten kun je prachtige en unieke foto’s maken van vogels en andere dieren. Meer informatie over de schuilhutten van Han Bouwmeester vind je hier.

Over Sirui

Sirui staat bekend in de markt om zijn hoogwaardige carbon en aluminium statieven, monopods en diverse soorten statiefkoppen, video-equipment en filters. Kenmerken van Sirui zijn onder andere de automatische vergrendeling van de beenstanden, de quick-twist-lock, de slanke balhoofden en de compleetheid van levering (met tas en accessoires) en de standaard 6 jaar garantie.

Bezoek een schuilhut van Han Bouwmeester

en ervaar de unieke kwaliteit van Sirui

De Sirui Gimbal Head PH-30 is geschikt voor een camera en een telelens die samen maximaal 25kg wegen. De schommelkop draait en kantelt soepel waardoor je eenvoudig snel bewegende onderwerpen volgt. Dit maakt de PH-30 uitermate geschikt voor vogelfotografie.

Het Sirui K-40II balhoofd is speciaal ontworpen voor grote en zware apparatuur en heeft een indrukwekkende maximale belasting van 35kg. Het balhoofd heeft een robuuste constructie en is gemaakt van hoogwaardig aluminium, goed voor jarenlang professioneel gebruik.