Posted on

Sirui lanceert nieuwe Smartphone objectieven

Met de lancering van een 400mm tele-objectief en een 2:4:1 anamorphic objectief voegt Sirui twee nieuwe objectieven toe aan haar voor smartphones ontwikkelde objectieven lijn. Deze objectieven stellen je in staat jouw mobiele fotografie- en/of videografie naar een nieuw level te tillen.  

 TL-400mm

De TL-400 heeft een speciale, duurzame aluminium behuizing. Dit aluminium is afkomstig uit de vliegtuigbouw: vederlicht en ijzersterk. De lens elementen zijn vervaardigd van Duits Schott glas. Verder beschikt dit objectief over een gelaagde, anti-reflecterende coating. De kleurweergave van dit objectief is verbluffend, de vignettering en vervorming minimaal.

De TL-400 wordt verkocht als een kit. Deze kit bestaat naast het objectief uit een lens cage, een (mini) tafelstatief, bluetooth afstandsbediening en een fraai opbergdoosje.

De TL-400 is verkrijgbaar voor € 159,-

VD-01

De VD-01 beschikt over dezelfde duurzame aluminium behuizing als de TL-400. Zoals ook de lens elementen zijn vervaardigd van Duits Schott glas. De “retro stijl” anti-reflecterende coating waarover dit objectief beschikt, is verantwoordelijk voor wat Sirui noemt ‘sci-fi light leak & flares effects.’ Ook is de lens compatibel met de Sirui Circular Polarizer en de verstelbare ND filters.    

De VD-01 wordt geleverd in een fraaie opbergkoffer. Afgezien van de lens vind je in deze koffer een lens clip, een lens cage en een doekje.

De VD-01 is verkrijgbaar voor € 109,-

Lees ook: Sirui 2:4:1 anamorphic objectief onder de loep

Related news

De Sirui RX2 in de praktijk

‘De Sirui RX2 is sterk, compact, super degelijk, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar.’