Posted on

Sirui lanceert nieuwe Smartphone objectieven

Met de lancering van een 400mm tele-objectief en een 2:4:1 anamorphic objectief voegt Sirui twee nieuwe objectieven toe aan haar voor smartphones ontwikkelde objectieven lijn. Deze objectieven stellen je in staat jouw mobiele fotografie- en/of videografie naar een nieuw level te tillen.  

 TL-400mm

De TL-400 heeft een speciale, duurzame aluminium behuizing. Dit aluminium is afkomstig uit de vliegtuigbouw: vederlicht en ijzersterk. De lens elementen zijn vervaardigd van Duits Schott glas. Verder beschikt dit objectief over een gelaagde, anti-reflecterende coating. De kleurweergave van dit objectief is verbluffend, de vignettering en vervorming minimaal.

De TL-400 wordt verkocht als een kit. Deze kit bestaat naast het objectief uit een lens cage, een (mini) tafelstatief, bluetooth afstandsbediening en een fraai opbergdoosje.

De TL-400 is verkrijgbaar voor € 159,-

VD-01

De VD-01 beschikt over dezelfde duurzame aluminium behuizing als de TL-400. Zoals ook de lens elementen zijn vervaardigd van Duits Schott glas. De “retro stijl” anti-reflecterende coating waarover dit objectief beschikt, is verantwoordelijk voor wat Sirui noemt ‘sci-fi light leak & flares effects.’ Ook is de lens compatibel met de Sirui Circular Polarizer en de verstelbare ND filters.    

De VD-01 wordt geleverd in een fraaie opbergkoffer. Afgezien van de lens vind je in deze koffer een lens clip, een lens cage en een doekje.

De VD-01 is verkrijgbaar voor € 109,-

Lees ook: Sirui 2:4:1 anamorphic objectief onder de loep

Related news