Posted on

Nieuw! Nanlite Pavoslim LED panelen

NANLITE innoveert voortdurend op het gebied van LED-verlichting en is er trots op een nieuwe generatie LED panelen op de markt te brengen: de Nanlite PavoSlim serie. Er zijn vier modellen in deze totaal nieuwe line-up: de RGBWW PavoSlim 60C en 120C, evenals de Bi-color PavoSlim 60B en 120B. Alle PavoSlim panelen kenmerken zich door een slank en lichtgewicht ontwerp met een separate bedieningseenheid, snel en gemakkelijk in gebruik met een zeer hoge lichtopbrengst en nauwkeurige kleurweergave.

Bekijk de video

Strakke behuizing

De slanke en robuuste PavoSlim panelen zitten in een strakke metalen behuizing. Zelfs met de PavoSlim montageaccessoires en een opvouwbare diffuser zijn de panelen nog steeds lichter dan een traditionele lichtmat, en dunner dan vergelijkbare flexibele panelen met montagebeugels. Dit maakt deze LED panelen perfect voor kleine studio’s, locaties met een laag plafond, in voertuigen of film- en televisie setups met strenge eisen.

Een ander opvallend kenmerk van de PavoSlim is het speciale optische systeem dat is afgestemd op elke individuele LED-chip. Door een efficiënte warmteafvoer te combineren met een uitstekend optisch ontwerp, behalen de PavoSlims een vier keer (!) hogere output als je ze naast vergelijkbare producten zet.

Ieder moment telt op de set, daarom is elk onderdeel van de PavoSlim serie ontworpen om snel inzetbaar te zijn. Er zijn meerdere aansluitingen aan de achterkant, een quick release plate en een riem die is ontworpen om aan de besturingseenheid te hangen. Ook alle accessoires zijn ontworpen met dezelfde filosofie, waardoor gebruikers een PavoSlim moeiteloos binnen één minuut in gebruik kunnen nemen.

De bi-color PavoSlim 60B en 120B zijn voorzien van CCT- en effectmodi. De full-color RGBWW PavoSlim 60C en 120C bieden dezelfde modi, plus extra HSI-, RGBW- en Gel-modi. In de HSI-modus kunnen de tint, verzadiging en intensiteit snel worden aangepast om uit de 36.000 kleuren te kiezen. In de RGBW-modus zijn er bedieningselementen voor vier afzonderlijke kanalen: rood, groen, blauw en wit, waardoor een grotere kleurprecisie mogelijk is. In de Gel-modus reproduceren de 60C en 120C nauwkeurig de kleuren van 151 veelgebruikte gels, waardoor de tijd, moeite en kosten van het hanteren van afzonderlijke gels simpel worden geëlimineerd. De Pavolsim 60C en 120C bieden eindeloze mogelijkheden voor expressie en sfeer.

Eenvoudige besturing en veel voedingsopties

Het besturen van een PavoSlim is eenvoudig. Twee drukknoppen, twee draaiknoppen en een 2” inch scherm op de control unit geven je volledige controle over het paneel. Bediening via de NANLINK-app is net zo eenvoudig: je maakt verbinding via de ingebouwde 2.4G- of Bluetooth-modules. Alle PavoSlim panelen zijn bovendien voorzien van bekabelde DMX/RDM, waardoor integratie met standaard film- en tv-besturingssystemen mogelijk is, wat de implementatie van lichteffecten eenvoudig maakt.

De PavoSlim 60C/120C zijn ook nog eens uitgerust met LumenRadio CRMX, waardoor draadloze DMX/RDM-ontvangst mogelijk is. Hierdoor kunnen de lampen efficiënt worden aangesloten op verschillende andere verlichtingsarmaturen op de set, wat je veel flexibeler maakt.

De PavoSlim heeft meerdere voedingsopties die allemaal het volledige uitgangsvermogen ondersteunen, waardoor de panelen uitstekend geschikt zijn voor zowel binnen- als buiten. De PavoSlim 60B en 60C kunnen naar keuze worden gevoed door AC-, V-mount- of NP-F-batterijen die rechtstreeks op de control unit worden aangesloten. De PavoSlim 120B/120C kan worden gevoed door AC-, DC- of V-mount-batterijen. Bovendien maakt hot-swapping tussen de verschillende voedingsmodi het mogelijk om zonder onderbreking door te gaan met je opnames.

Optionele accessoires

Er zijn diverse optionele accessoires exclusief voor de nieuwe PavoSlim serie ontwikkeld. Een magnetische basisadapterset wordt via 1/4″-20 aan elke hoek van een PavoSlim bevestigd, waardoor een snelle en sterke magnetische montagemogelijkheid ontstaat. Twee PavoSlim panelen van hetzelfde formaat kunnen aan elkaar worden gekoppeld om een grotere lichtbron te vormen door gebruik te maken van een PavoSlim dual-panel koppelingsset. Dit zijn beugels die zowel horizontale als verticale koppeling ondersteunen via de achterkant van de behuizing. Een verlengkabel van 2,6 m en twee soorten softboxen zijn ook separaat verkrijgbaar.

De meegeleverde draagtas is stevig volgens het inmiddels bekende Nanlite ontwerp. Een semi-zachte buitenkant bedekt een stevige binnenstructuur met interne scheidingswanden die veilige opslag garanderen. De extern versterkte stiksels zorgen voor een tas die lang meegaat.

De nieuwe PavoSlim serie is een perfecte oplossing voor filmmakers, gaffers, DP’s, cameramensen, livestreamers en beeldmakers overal ter wereld.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De vier modellen van de Nanlite PavoSlim zijn tegen de eerste week van december 2023 leverbaar en hebben de volgende adviesprijzen:

Pavoslim 60B € 475,-
Pavoslim 60C € 713,-
Pavoslim 120B € 713,-
Pavoslim 120C € 951,-

Alle Nanlite producten zijn verkrijgbaar via ons uitgebreide dealernetwerk. Voor vragen of meer informatie kun je altijd terecht bij de accountmanagers van ons Sales Team: +31 (0) 36 534 69 67 | sales@tse-imaging.nl