Posted on

Photo Days 2023 | Bezoek TSE Imaging

Photo Days ‘Het Fotosalon’ staat weer voor de deur, een feest voor beeldmakers!  Photo Days 2023 vindt plaats op zaterdag 14, zondag 15 en maandag 16 oktober van 10:00 tot 18:00 uur in Brussels Expo, Paleis 3. Uiteraard is TSE Imaging van de partij. We verwachten 10.000 bezoekers, maar de vraag is: kom jij ook?

Mike Attinger’s Nanlite Studio

Nikon, Canon, Fujifilm en Sony – de grote merken zijn aanwezig – maar een bezoek aan onze stand van 120m2 mag zeker niet ontbreken. Onze Nanlite ambassadeur Mike Attinger heeft z’n eigen Nanlite studio op onze stand neergezet. Met 3 cosplay modellen laat hij gedurende Photo Days zien wat je allemaal met continulicht kunt doen. Naast de demo’s kun je hem persoonlijk spreken voor tips en advies over LED licht.


Lensgo Smoke B fog machine

We nemen ook de nieuwe draagbare Lensgo Smoke B rookmachine mee naar Brussel. Die kun je testen én aan het werk zien tijdens de demoshoots van Mike die ook graag met sfeervolle mist werkt. Piece of cake met de Smoke B.

Sirui en Tokina lenzenbar en meer…

Sirui is druk aan de weg aan het timmeren als het om objectieven gaat. Bekend zijn de Anamorphic lenzen, maar de nieuwe Cine lens series zoals de Nightwalker en de Sniper maken dit jaar veel indruk. Kom naar de TSE lenzenbar en hou ze eens vast of probeer ze uit. We nemen ook een flinke selectie Tokina lenzen mee, voor degenen die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. De productspecialisten van TSE staan tijdens Photo Days verder voor je klaar met nieuwe Sirui statieven, nieuw continulicht van Nanlite, de lithium-ionbatterijen en laders van FXLion en Hoya filters. We bieden je de mogelijkheid om uitgebreid te ‘proeven’ van ons ruime en gevarieerde assortiment van prachtige merken.

Belgium Digital Fotostudio

TSE imaging is tijdens Photo Days ook partner van Belgium Digital. Op hun 70 m2 grote stand heeft dit collectief maar liefst twee fotostudio’s opgetrokken, waar je de hele dag door modellen kunt fotograferen. Belgium Digital heeft voluit voor Nanlite LED-continulicht gekozen, wat fotograferen en filmen nog eenvoudiger maakt, zelfs met de smartphone! Gaat dat zien.

Er is genoeg te beleven op Photo Days 2023

Demo’s en testen
Test zelf de nieuwste producten en accessoires van de belangrijkste brands. Er zijn 200 merken aanwezig in Brussel!

Conferenties
Er is een uitgebreid programma met ruim 50 inspirerende sprekers die samen 150 sessies houden. Leer van topfotografen.

Animaties
Geniet van je bezoek met geweldige workshops en fotografeer verschillende modellen, test je vaardigheden.

Al met al genoeg redenen om naar Photo Days te komen. Tot ziens in Brussel. Salut!

Tickets en info: Photodays.be