Posted on

Upgrade je Sirui monopod met de P-36 kit

Als je in het bezit bent van een Sirui P-306 of P-326 monopod, dan is de P-36 adapterkit de perfecte accessoire. Deze kit is eigenlijk een module die je aan je bestaande monopod toevoegt en je meer flexibiliteit en creatieve mogelijkheden geeft.

De kit bestaat uit een compacte driepoot en een adapter voor het bevestigen van een P-306 of P-326 monopod. Dat gaat heel eenvoudig, zoals je in onderstaande video’s kunt zien. Met deze kit ontstaat een veelzijdige oplossing voor je monopod die lijkt op de meer geavanceerde P-325 en P-424 monopod series. De statiefbasis is inklapbaar, vergrendelbaar en heeft een rubberen voet aan het uiteinde.

Inzetbaar als tafelstatief

De statiefbasis in de P-36 Kit kan ook los als tafelstatief met balhoofd worden gebruikt. Deze betaalbare, multifunctionele kit geeft je stabiliteit op (oog)hoogte, alsook laag bij de grond.

Eigenschappen

  • Adapterkit met statiefbasis
  • Maximaal draagvermogen: 10 kilo
  • Maximale hoogte: 29,8 cm
  • Minimale hoogte: 23,5 cm
  • Gewicht: 770 gram

Introductievideo van de P-36 kit

Instructievideo van de P-36 kit