Verre reizen, details van nabij, snelle sporten, studiowerk, kleurrijke landschappen, donkere krochten. Als gepassioneerd foto- en/of videograaf ga je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en grenzen. En naar de best denkbare gear. Sirui, spreek uit als sirij, begrijpt dit als geen ander. Anders gesteld; voor Sirui kent de wereld van foto- en videografie geen geheimen.
Sirui begrijpt de behoeftes en wensen van beeldmakers en dit zien we terug in de verschillende producten. Neem nu de hoogwaardige statieven die Sirui produceert. Deze behoeven eigenlijk geen introductie meer. En naast hoogwaardige statieven, vervaardigt Sirui ook betaalbare en kwalitatief hoogstaande filters – inclusief een filterhouder systeem – en top kwaliteit anamorfische objectieven.

Voor welk Sirui product je ook kiest, een aantal zaken hebben de verschillende Sirui producten met elkaar gemeen; wie kiest voor Sirui, kiest voor honderd procent betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak!   

Statieven

Statieven zijn al eeuwen oud maar nog altijd onmisbaar binnen de fotografie. En waarom? Die vraag is simpel te beantwoorden. Het gebruik van een statief voorkomt onder andere bewegingsonscherpte. Maar voor welk statief kies je?

Nieuws

Unieke barn find XL met Daan Oude Elferink


April 14, 2023

Onze Sirui ambassadeur en urbex gigant Daan Oude Elferink kwam onlangs op de MPN fotovakbeurs aan met een bijzonder verhaal. Hij had een telefoontje gekregen om zich te melden bij een paar loodsen in Dordrecht. En wat hij daar zag! In het donker, onder een dikke laag stof en gruis bleken meer dan 200 klassieke […]

De Sirui RX2 in de praktijk

‘De Sirui RX2 is sterk, compact, super degelijk, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar.’

Uitgelicht