Toont niet iedere foto een interpretatie van de werkelijkheid? Er zijn verschillende gereedschappen beschikbaar om jouw interpretatie en visie op die werkelijkheid kracht bij te zetten. Denk aan het gebruik van filters. Tussen de vele aanbieders van fotografische filters bevinden zich een aantal hoofdrolspelers die echte kwaliteit bieden. Hoya is een van die hoofdrolspelers.

Op het eerste gezicht lijken filters van verschillende merken op elkaar. Toch worden scherpte, kleur en contrast sterk bepaald door het filter dat je gebruikt. Ook de fysieke eigenschappen van een filter bepalen jouw fotoplezier. Het ene filter breekt of krast eerder dan het andere. En een klein beetje dikkere filtervatting veroorzaakt soms vignettering. Wie kiest voor een filter van Hoya kiest voor perfectie, ultiem fotoplezier en eindeloze creatieve mogelijkheden.

Wanneer gebruik je een Hoya filter?

Er zijn verschillende situaties waarin je een filter wilt gebruiken. Hoya biedt je filters voor allerlei doeleinden: UV-, polarisatie-, grijs-, bescherm-, close-up- en infraroodfilters.

Hoya Fusion One

Fusion One, een nieuwe serie filters gebaseerd op de nieuwste optische technologie die Hoya in huis heeft.

Hoya UX

Deze lijn richt zich op de beginnende fotograaf die op zoek is naar topkwaliteit filters voor een betaalbare prijs.