Posted on

International filter Photo Contest 2022; maak kans op mooie geldprijzen

Fotografen opgelet! Ben jij een liefhebber van het gebruik van filters in jouw fotografie en wil je meedingen naar mooie geldprijzen? Doe dan mee aan de tiende editie van de International filter Photo Contest (IFPC) 2022. Je kunt jouw beeld(en) voor deze contest tot en met 31 oktober 2022 indienen. Doen hoor!

De overall-winner wint een geldbedrag van ruim 4.000 euro

De International filter Photo Contest (IFPC) wordt gesponsord door de merken Hoya, Cokin, Kenko en Formatt-Hitech filters. Net als bij de voorgaande edities, worden de ingediende beelden beoordeeld door een team van vijf professionele, internationale fotografen.

Aan deze wedstrijd zijn mooie geldprijzen gekoppeld. Zo wint de overall-winner een geldbedrag van liefst 500.000 yen, ruim 4.000 euro. Ook is er een ‘Jury Special Prize’ (850 euro) en worden er dertig beelden geselecteerd in de categorie Excellent work. Deze winnaars mogen voor een bedrag van 85 euro producten aanschaffen bij de Kenko-Tokina Group.

Voorwaarden

Voor jouw beeld moet gebruik gemaakt zijn van een of meerdere filters van welk merk dan ook. Beschermfilters, die geen zichtbaar effect hebben op het beeld, zijn uitgesloten. Ook zwaar bewerkte beelden worden niet geaccepteerd. Denk hierbij aan extreem geretoucheerde beelden of extreme kleurbewerkingen.

De winnaars van de International filter Photo Contest (IFPC) 2022 worden in februari 2023 bekend gemaakt op Filter Zone. Op deze website vind je ook meer informatie, voorwaarden en de winnaars van de voorgaande edities.  

Ben jij een fanatieke filter fotograaf en wil je meedoen? Check dan deze link. Hier kun je vanaf 1 augustus jouw beelden insturen.