Posted on

Nieuw familielid in Nanlite Forza reeks, de Forza 150 Bi-color

Met de introductie van de Forza 150B, vandaag, is de Nanlite Forza-line-up uitgebreider dan ooit. De Nanlite Forza 150B is ultracompact, biedt een indrukwekkende output, werkt op netstroom of batterij, en laat je eenvoudig en snel warmte toevoegen aan jouw beelden met een verstelbare CCT.

Zoals alle Forza lampen, laat de Forza 150B zich voeden door zowel gelijkstroom- als (v-lock) batterijen. Dus ook in situaties zonder netstroom, kun je vertrouwen op deze prachtige bron van licht.

Deze opwindende toevoeging aan de Forza-reeks heeft een indrukwekkend compact ontwerp en een hoog vermogen van 150 watt continu licht. Daarmee biedt de Nanlite Forza 150B oneindig veel opnamemogelijkheden. In combinatie met de meegeleverde reflector is de output van de Forza 150B op een meter afstand liefst 23.130 lux. Slechts een fractie minder dan zijn single color familielid. Die heeft in combinatie met de meegeleverde reflector een output van 27.960 lux op een meter afstand.  

Net als zijn bi-color familieleden, de Forza 60B en de Forza 300B heeft de Forza 150B een kleurtemperatuur van 2700 tot en met 6500K en respectievelijk een CRI en TLCI-waarde van 96 en 98. Daarnaast beschikt de Forza 150B over verschillende lichteffecten waaronder flash, pulse, storm, TV, paparazzi, Candle/Fire, Bad Bulb, Firework en Explosion. De Forza 150B heeft een gewicht van  slechts 1.56 kilogram en laat zich, zoals de hele Forza reeks snel en intuïtief bedienen.

De bluetooth-connectiviteit via de recent gelanceerde Nanlink-app zorgt voor eenvoudige draadloze bediening van de Forza 150B. Afgezien van deze bluetooth-connectiviteit, laat de lamp zich ook makkelijk bedienen via 2.4G-, DMX- en RDM. De Forza 150B is kortom ontworpen voor eenvoudig gebruik op alle productieniveaus.

De hoge output van de Forza 150B wordt efficiënt beheerd door middel van een geavanceerde warmteafvoer en een regelbare interne ventilatorkoeling. Dat voorkomt stress over lawaai en oncontroleerbare hitte tijdens de shoot.

Zoals alle Forza lampen, laat de Forza 150B zich voeden door zowel gelijkstroom- als (v-lock) batterijen. Dus ook in situaties zonder netstroom, kun je vertrouwen op deze prachtige bron van licht.

De Forza 150B heeft dezelfde mount als de Forza 60(B). En evenals zijn kleinere broertje wordt hij geleverd met een Bowens mountadapter. Kortom, het complete potentieel aan lichtvormers is bruikbaar op de Forza 150B.

Met de introductie van de Forza 150B, vandaag, is de Nanlite Forza-line-up uitgebreider dan ooit.

De lamp wordt geleverd in de prachtige, ruime en van de Nanlite Forza-serie bekende draagtas. Hiermee mag je niet alleen gezien worden! Bovendien is de Forza 150B zo onderweg altijd maximaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.