Posted on

Sirui brengt eerste Full-Frame Anamorphic objectief op de markt

Naast kwalitatief ijzersterke statieven, brengt Sirui ook al geruime tijd compacte, betaalbare maar hoogwaardige anamorfe lenzen op de markt. Met de 50mm T2.9 1.6x FF brengt Sirui nu ook een eerste zeer hoogwaardig Full-Frame Anamorphic objectief op de markt.

Dankzij de 1.6X squeeze factor produceert dit objectief een zalige en aangename ovale bokeh

Hiermee komt Sirui tegemoet aan de toenemende vraag naar betaalbare, hoogwaardige full-frame anamorphic objectieven. Dit model wordt geleverd in een R, L, E en Z-mount.

Dankzij zijn lichte gewicht en compacte formaat is de Sirui 50mm T2.9 1.6x FF ook ideaal voor werken uit de hand. En voor wat voor soort scenes je ook gaat, groots en wijds of juist klein en intiem, de beelden die je met deze lens maakt, zijn gegarandeerd van superieure kwaliteit, hoge resolutie en uitstekende scherpte.

Dankzij de 1.6X squeeze factor produceert dit objectief een zalige en aangename ovale bokeh. In tegenstelling tot objectieven met een squeeze factor van 1.33x levert dit beelden op met meer en extra expressiviteit en esthetiek.

Meerlaagse nanocoating

De lens bestaat uit 16 elementen in 13 groepen. De optiek is gemaakt van Schott-glas met meerlaagse nanocoating. Deze meerlaagse nanocoating komt de beeldkwaliteit sterk ten goede. Het voorkomt onder andere zogenaamde ghosting en overstraling.

De lens heeft een adviesprijs van €1.499,-.