Posted on

Nanlite lanceert Bowens Mount Projection Attachment

Met de PJ-BM-19 en de PJ-BM-36 lanceert Nanlite vandaag een bowens mount projector, met respectievelijk een 19 en een 36 graden lens.

Een must-have voor de creatieve beeldmaker!

Eerder al bracht Nanlite een projector op de markt voor de Nanlite Forza 60(B) en de recent gelanceerde Nanlite Forza 150. De nieuwe Bowens Mount Projection Attachment, is ontwikkeld voor de zwaardere jongens uit de Forza- en de FS-series. (Bekijk de tabel onderaan deze post voor een totaaloverzicht van de Nanlite ledspots waarop de nieuwe Bowens Mount Projection Attachment past).

Geweldige theatereffecten

Met deze nieuwe Nanlite Projection Attachment creëer je onder andere geweldige theatereffecten en haarverlichting. De mount van de PJ-BM-19 en de PJ-BM-36 beschikt over niet-gebogen lenzen. Dit voorkomt vervorming en zorgt voor een prachtige lichtbundelspreiding van respectievelijk 19- en 36 graden. Een must-have voor de creatieve beeldmaker!

Speciale coating

De Nanlite Projection Attachment heeft een zogenoemde geëtste binnenzijde. Dit minimaliseert de randverspreiding van licht. Een speciale coating vermindert warmteopname, zodat je de mount ook na langdurig gebruik kunt blijven hanteren. Voor de juiste balans tussen duurzaamheid en gewicht is gekozen voor een behuizing van een speciaal gegoten aluminiumlegering.

Flightcase

De projectors zijn uitgerust met zogenoemde shutters waarmee je het licht stuurt. Een gobo-houder wordt meegeleverd voor de montage van gobo’s en gels. Dit alles wordt geleverd in een prachtige, handige en handzame flightcase.   

Zowel de PJ-BM-19 als de PJ-BM-36 komen rond december beschikbaar.

We keep you posted!

Met welke lampen is de Bowens Mount Projection Attachment compatible?


In onderstaande tabel zetten we ze voor je op een rij:

Nanlite ForzaNanlite FS
Forza 200FS 150
Forza 300/BFS 200
Forza 500FS 300

Lees ook: De katana van de Forza reeks

Lees ook: De onbeperkte mogelijkheden van de Nanlite projection attachment