Posted on

Maak kennis met de Sirui Exact Gimbal

Met de Exact camerastabilisator lanceerde Sirui recent een professionele, 3-assige gimbal. Deze gimbal beschikt over talrijke modi. Met een maximaal draagvermogen van 5kg is ‘hij’ speciaal ontwikkeld voor moderne, spiegelloze camera’s. We nodigen je uit voor een nadere kennismaking met deze gimbal.   

De Sirui Exact gimbal is voorzien van een focusmotor en beschikt als gezegd over talrijke modi waaronder een pan-volgmodus, vergrendelingsmodus en een volgmodus.

“Superzachte” rotaties

De rotatiefunctie waarover hij beschikt, maakt het mogelijk om “superzachte” rotaties uit te voeren. Met de hyperknop kan je jouw onderwerp, hoe snel ook, blijven volgen. Met de meegeleverde camerabesturingskabel kan je via de gimbal je sluiter, opname en focus van je camera bedienen.

In onderstaande video’s krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en het gebruik van de Sirui Exact gimbal.

De ingebouwde batterij heeft een vermogen van 2500 mAh. Wanneer deze volledig is opgeladen is de batterij goed voor een gebruiksduur van om en nabij de 10 uur. Let wel, deze duur is alleen ter referentie.

Bracket Holder

Accessoires zoals een monitor en microfoon zijn eenvoudig aan te sluiten via de 2.0 USB-poort.

Voor extra gebruiksgemak heeft Sirui ook een bracket holder ontworpen, de SI-EX-BH. Deze is gemaakt van hoogwaardig (aluminium) materiaal. Dankzij het snelontgrendelingsontwerp laat deze arm zich snel en eenvoudig (de)monteren.

Check onderstaande video om een goed beeld te krijgen van deze bracket holder.