Posted on

Bezoek TSE Imaging tijdens Fotofair 2021

De Fotofair staat weer voor de deur. Dit feest voor foto- en videografen vindt komend weekeinde – zaterdag 3 en zondag 4 juli – plaats, op landgoed Duynenwater in Eersel. Uiteraard is ook TSE Imaging hierbij van de partij. Jij ook?   

Uiteraard hebben we speciaal voor de Fotofair eenmalige scherpe aanbiedingen voor je klaar staan

TSE staat tijdens de Fotofair voor je klaar met Sirui statieven, continulicht van Nanlite en de lithium-ionbatterijen en laders van FxLion. We bieden je kortom de mogelijkheid om uitgebreid te “proeven” van ons ruime, zeer gevarieerde assortiment van Sirui, FxLion en Nanlite.

Nanlite ambassadeur Tom Museeuw

Zo is Nanlite ambassadeur en professioneel portretfotograaf Tom Museeuw beide dagen aanwezig om jou de vele mogelijkheden van continulicht te laten ontdekken. Het grote voordeel van continulicht ten opzichte van flitslicht, is dat je ziet hoe het licht op je onderwerp valt; what you see is what you get, aldus Tom. ‘Hierdoor kun je veel eenvoudiger de juiste belichting instellen en het licht sneller naar je hand zetten.’

Het allerliefste werkt Tom met natuurlijk licht. ‘Werken met continulicht komt daar het dichtste bij in de buurt. Dat is exact de reden dat ik graag met continulicht werk op locatie. Daarmee haal ik bij wijze van spreken het natuurlijke licht van buiten naar binnen.’ 

Tijdens de Fotofair gaat Tom uiteraard veel dieper op deze zaken in. Ook legt hij uit waarom hij graag werkt met de producten van Nanlite. Als vanzelfsprekend geeft Tom dit weekeinde ook uitgebreide live demonstraties zodat je een duidelijk inzicht krijgt in hoe hij zijn portretten belicht.

Je vindt Tom tijdens de Fotofair in de stand van Calumet (standnummer 55 en 56).

Scherpe aanbiedingen

Uiteraard hebben we speciaal voor de Fotofair in nauwe samenwerking met de verkopende partij Calumet eenmalige scherpe aanbiedingen voor je klaar staan op zowel producten van Sirui, Nanlite als FxLion.    

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten op 3 en/of 4 juli op landgoed Duynenwater in Eersel (Noord-Brabant). Je vindt TSE Imaging op stand nummer 60. Zien we je daar?