Posted on

Koop een Sirui Taveler 5A, 5C, 7A of 7C, ontvang een toffe give-away

Sirui lanceert vier kersverse, zeer compacte traveler statieven speciaal voor fotografen die op zoek zijn naar een stabiel en betaalbaar statief in een lichte en zeer compacte jas; de Sirui 5A, 5C, 7A en 7C. De lancering van dit viertal gaat hand in hand met een toffe give-away. Deze actie loopt tot en met 16 juli.

Sirui Traveler 5A/7A

De Sirui Traveler 5A is een aluminium statief met een maximale werkhoogte van 138 centimeter. Hij weegt iets meer dan een kilo en heeft een maximaal draagvermogen van 4 kilo. De Sirui Traveler 7A is eveneens een aluminium statief. Hij heeft een maximale werkhoogte van 166,5 centimeter en weegt 1,89 kilo. Hij heeft een maximaal draagvermogen van 8 kilo. Een van de statiefpoten is eveneens in te zetten als monopod.

Sirui Traveler 5C/7C

De Sirui Traveler 5C en 7C hebben dezelfde kenmerken als de A serie met dit verschil dat ze van carbon zijn. Dat maakt deze statieven nog een stuk lichter. Zo weegt de 5C slechts 0,85 kilo, de 7C tikt 1,57 kilo aan op de weegschaal.  

De Sirui Traveler 5A en 5C zijn uitgerust met het Sirui 3T-35K balhoofd. De 7A en 7C zijn uitgerust met het E-10 balhoofd.     

Wie in de genoemde actieperiode een van bovengenoemde Sirui Traveler statieven aanschaft, krijgt daar gratis een tafelstatief bij, de Sirui 3T-05PH. Dit tafelstatief heeft een waarde van 24,90 euro.

 

Related news

De Sirui RX2 in de praktijk

‘De Sirui RX2 is sterk, compact, super degelijk, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar.’