Posted on

Nanlite lanceert Forza 60 Bowens Adapter

Speciaal voor de Forza 60 heeft Nanlite een Bowens adapter ontworpen, de AS-BA-FZ60. In tegenstelling tot de Forza 300 en de Forza 500 beschikt de Nanlite Forza 60 niet standaard over een Bowens mount. Met de nieuwe Bowens Adapter sluit je nu ook snel en eenvoudig Bowens accessoires aan op jouw Nanlite Forza 60.

De Nanlite Forza 60 is een veelzijdige en flexibele spotlight die past in de palm van je hand. Met een gewicht van slechts 0.8 kilo is hij bovendien vederlicht. Maar ondanks die compactheid biedt de Forza 60 in combinatie met de standaard reflector een helderheid van liefst 11950 lux op een meter afstand.

Forza 60 Bowens Adapter: vergroot de mogelijkheden van jouw Nanlite 60

De Forza 60 heeft daarnaast vier verschillende licht effecten. De Forza 60 is kortom de ideale lamp voor video- en fotografen die op zoek zijn naar ‘big light performance features’ in een kleine en handzame behuizing voor een zeer scherpe prijs.

Met dank aan de Bowens Adapter kun je nu ook alle beschikbare Bowens accessoires aansluiten op de Forza 60.

De Nanlite Bowens Adapter is vanaf half maart beschikbaar voor een adviesprijs van € 49,-.

Lees ook: Testshoot met de Nanlite Forza 60