Posted on

Fotografeer jouw Sirui statief en maak kans op een dikke prijs

Ben jij een van de vele tevreden gebruikers van een Sirui statief? En zo ja, waar gebruik jij jouw Sirui statief het meest? In de studio, op reis, in de natuur… Wij zijn benieuwd! Fotografeer jouw Sirui statief – inclusief kop – in jouw favoriete omgeving en maak kans op een knalprijs ter waarde van € 618,90.    

Hoe werkt deze actie exact en wat is de prijs?

Ter inspiratie: de Sirui N-1204SK + G10 KX tijdens zonsondergang. Copyright Remco Stunnenberg

Jij fotografeert jouw Sirui combinatie op de mooist denkbare wijze en stuurt dit beeld naar communication@tse-imaging.nl. Uit de inzendingen die wij binnenkrijgen, kiezen wij het mooiste beeld. De maker van deze plaat wint een Sirui R-2214X inclusief een Sirui K-30II balhoofd! Het is dus van belang je naam, je adres en eventueel je telefoonnummer duidelijk te vermelden bij jouw inzending. De uiterste inzenddatum voor deze actie is 29-02-2020.

De Sirui R-2214X inclusief het Sirui K-30II balhoofd heeft een winkelwaarde van € 618,90.  

Over de Sirui R-2214X

Sirui Reporter R2214X 1

De Sirui R-2214X is sterk, compact, dankzij het carbon uiterst licht maar wel erg stabiel en veelzijdig inzetbaar. Dankzij zijn verwijderbare montageplaat onderscheidt dit statief zich bovendien van veel andere statieven. Door deze unieke eigenschap kan de montageplaat verwisseld worden voor de 75mm-bowl of de middenkolom. Die meegeleverde middenkolom is heel eenvoudig te verwijderen. Dat is uitermate handig voor fotografen die graag werken vanaf extreem lage standpunten. Zo heeft de R-2214X een minimale hoogte van 11,5 centimeter. Maar heb je juist behoefte aan extra lengte, kies dan voor het gebruik van de middenkolom. In dat geval kan je naar een maximale hoogte van 183cm.  

Draaivergrendeling

De vier pootsecties van de R-2214X zijn voorzien van een draaivergrendeling. Dankzij dit handige en gebruiksvriendelijke systeem zet je het statief snel en soepel neer. De R-2214X heeft bovendien een ingebouwde waterpas waardoor je altijd de juiste positie eenvoudig kunt instellen. De voetjes zijn speciaal ontwikkeld voor werken op verschillende ondergronden. Indien nodig kun je de rubberen voetjes ook eenvoudig verwisselen voor stalen spikes. Voor Sirui is kortom geen gebied te ruig.

Copyright: Karin de Bruin
PS: In de beelden die wij zoeken, willen we graag de Sirui combinatie mooi en duidelijk in beeld hebben.

Wij zijn als gezegd erg benieuwd naar jouw favoriete gebied en jouw favoriete Sirui combinatie. Laat het ons zien en maak kans op die prachtige Sirui R-2214X, inclusief K-30II balhoofd!

Kom maar door met jouw mooiste beeld!    

Related news