Posted on

Nanlite: een briljant nieuw LED-merk

Het merk Ledgo, een brand van moederonderneming Nanguang, behoeft inmiddels geen introductie meer. Ledgo ledverlichting is er voor verschillende doelen en verkrijgbaar in handzame en complete sets. Recent lanceerde Nanguang een geheel nieuw merk, Nanlite. Hiermee is een briljant nieuw LED-merk geboren.

Met de geboorte van Nanlite, dat zich richt op veeleisende, professionele foto- en videografen, is ook een eerste lijn geintroduceerd, de Forza serie, super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen.  

Alles over de Forza serie lees je hier.

Nanlite:

Voor veeleisende, professionele foto- en videografen

Over Nanguang

Nanguang Systems werd opgericht in 1992 met als doel het creëren van het beste LED-licht. Inmiddels heeft Nanguang meer dan honderd octrooien op haar naam staan. Ook staat het merk in de markt bekend om haar uitzonderlijke klantenservice.

Nanlite is de volgende stap in de zoektocht van Nanguang naar de ultieme LED-oplossing in iedere denkbare vorm zoals monolights, panelen, fresnels, tubes en ringlights. Voor iedereen die bezig is met het creëren van licht, van fotograaf tot videograaf, komt Nanlite met een krachtig en kwalitatief hoogstaand productassortiment.

In die zin is de Forza Serie nog maar een voorproefje. En wat voor een!

Related news