Posted on

TSE Imaging komt naar IBC 2023

Van 15 tot en met 18 september is het weer zover, de prestigieuze International Broadcasting Convention (IBC), de grootste media-, entertainment- en technologiebeurs ter wereld sinds 1992, is weer terug in de RAI Amsterdam . Ook het team van TSE Imaging is uiteraard present tijdens de IBC.

IBC 2023 telt 1.250 deelnemers uit meer dan 170 landen die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronische media en entertainment komen presenteren in 13 hallen. De organisatie verwacht ruim 40.000 bezoekers verspreid over de vier dagen.

Ook Nanlite, Tokina, FXLion en Sirui zijn van de partij in de RAI om hun nieuwste ontwikkelingen en producten te tonen. Als importeur van deze merken is TSE Imaging als vanzelfsprekend ook aanwezig op de beursvloer. Je vindt ons tijdens IBC op stand B30 van Nanlite / Nanlux / Nanlink in Hal 12.

Zien we jou daar ook? | Registreer!

Over IBC

De IBC is bedoeld voor professionals die betrokken zijn bij het creëren, beheren en leveren van video en advertising content en bestaat uit een conferentie én beurs. Door het grootse aanbod van honderden internationale sprekers en ruim 1.250 exposanten is de IBC met recht dé broadcastshow van Europa op het gebied van TV en online video. Elk jaar komen hier tienduizenden bezoekers uit meer dan 170 landen op af.

De beurs brengt toonaangevende vernieuwers uit de hele industrie samen. De beurs biedt plaats aan meer dan 1.250 exposanten, verdeeld over dertien hallen. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en relaties op te bouwen en voor het ontdekken en bespreken van de vele verschillende uitdagingen en kansen voor de media-, technologie- en entertainmentindustrie.

Conferentie

De IBC conferentie is een wereldwijd podium voor discussie en debat over de actuele en toekomstige uitdagingen voor de media- en entertainmentindustrie. Met honderden sprekers uit de hele wereld – verdeeld over vier dagen – biedt de IBC toegang tot unieke content uit de complete mediaketen.