Posted on

Citizen fotoprinters; Superieure afdrukkwaliteit

Bij Citizen denken veel mensen in eerste instantie aan horloges. Maar afgezien van horloges maakt Citizen onder andere ook toonaangevende fotoprinters, voor iedereen die het moment niet alleen wil vastleggen maar dit ook op de best denkbare wijze tot leven wil brengen!

Met een Citizen-fotoprinter leg je het moment vast in levendige, rijke kleuren. Kleuren die jouw verhalen tot leven brengen

Elke foto die je maakt, vertelt een verhaal. Met een Citizen-fotoprinter leg je het moment vast in levendige, rijke kleuren. Kleuren die jouw verhalen tot leven brengen. Elke Citizen-fotoprinter levert uitzonderlijke kwaliteit. En dat in slechts enkele seconden. Vanwege de zogenoemde dye-sublimatie printtechnologie, de methode waarbij met behulp van een 4 kleuren folie foto’s met hitte op het papier worden geperst, ben je verzekerd van honderd procent betrouwbaarheid en de best denkbare resultaten, print na print. Citizen ontwerpt zijn fotoprinters niet voor niets met slechst één doel: voldoen aan de behoeften van de klant!

Door de superieure afdrukkwaliteit en het ontbreken van droogtijd zijn Citizen fotoprinters ideaal voor gebruik in toepassingen van bijvoorbeeld huwelijks- en evenementenfotografie. Maar ook in themaparken en kiosken.

Unieke combinatie van kwaliteit en snelheid

De fotoafdruktechnologie van Citizen biedt de gebruiker een unieke combinatie van kwaliteit en snelheid, in een compact, robuust, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en professioneel systeem. Mocht er desondanks toch iets zijn met de door jou aangeschafte Citizen printer, dan staan Citizen en zijn partners voor je klaar om jou zo snel mogelijk weer back in business te krijgen.  

Fotoprinters van Citizen zijn zo ontworpen dat ze op een efficiënte manier hoge prestaties leveren. De oplossingen die Citizen biedt voor het afdrukken van foto’s staan ​​bovendien bekend om hun ongeëvenaarde betrouwbaarheid met als resultaat dat jouw bedrijf soepel kan blijven draaien. Iedere Citizen fotoprinter is daarnaast met precisie ontworpen. Zo ben jij verzekerd van een lange, probleemloze levensduur. Dit maakt een Citizen fotoprinter tot een kosteneffectieve en langdurige oplossing!

Ben jij geïnteresseerd in een toonaangevende fotoprinter? Bekijk dan hier ons assortiment Citizen fotoprinters.

Meer informatie

 Wil je meer informatie? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

Related news